GTA Trilogy sizin için nasıl?

efeaybi

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
383
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir dolu bu şekilde konu varken neden ben bu konuyu açma ihtiyacı duydum çünkü ben oyununa sadece grafik eklenip ve biraz renkleri canlandırıp bırakıldığını düşünüyorum. Çünkü arabalara bakıyorum hatları çok sert resmen odun gibi ben oyunu modlarsam daha iyi bir oyun ortaya çıkarabileceğimi düşünüyorum.
Ben bu sahnelere bakınca bunu anlıyorum.

1634941417748.png


1634941490925.png


Ve sokak lambasıda cabası.

1634941553971.png


Uzun lafın kısası derler ya emeğin karşılığı oyunu korsan oynamayın vs. burada bir emek yok 500 TL'lik bu oyunu orijinal bir şekilde satın almak bana biraz saçma geliyor eski oyunu alıp modlarsanız çok daha iyi bir sonuç alacağınızdan eminim.
 
Dış mekanlar, mekanların textureları, ışıklandırmalar, hava durumu efektleri, efektler falan 10 numara çok beğendim.
Peki ya karakter tasarımları? Leş, rezalet, iğrenç. İlk saydığım şeyler ne kadar iyiyse, karakter tasarımları da o kadar kötü olmuş. Pastel boyamsı renkler, oyun hamuru gibi görünen dokular...

Modderlar şu karakter dokularına el atana kadar satın alsam indirsem bile oynamam, basmam o start tuşuna.
1634945543457.png
 
Son düzenleme:
"Ne bekliyordunuz ki?" diyen karbon kopya tiplere sabır göstermekte zorlanıyorum. Cartoon bir GTA: SA beklemiyordum mesela? Olay doku kalitesi değil, sanat tasarımı. Çocuk oyunu gibi gözüküyorlar. Gerçi mobil platformlara bile çıkartıyorlar oyunu bu sebepten çocuklaştırmaları hedef kitleleri açısından normal bir durum.
 
Kendin modla bu oyundan daha güzel gözükür o kesin. 500 TL'de cebinde kalır hem. Fazla bi beklentim olmamasına rağmen beni bile hayal kırıklığına düşürdü.
 
Remastered diye geçtiği için rahat rahat küfür edememekle beraber şu an için gördüklerimiz ve bize sunulan yenilikler ile kesinlikle parasının hakkını sunmayan, kolay para kazanma amacıyla yapılmış bir yapım gibi duruyor. Alınmaz.
Fiyatının $60 olması ve orijinal Trilogy'nin Steam sayfasının kaldırılması da ayrı bir paragözcülük.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı