GTA Trilogy sizin için nasıl?

Ben fazla beklentide olmadığım için beğendim. Eski oyunların sorunlarını düzeltseler yeterdi benim için. Grafik arttırılması ve kontrol şemasının biraz değişmiş olması hoşuma gitti ama 529 TL verilebilecek bir oyun değil maalesef.
 
Bir dolu bu şekilde konu varken neden ben bu konuyu açma ihtiyacı duydum çünkü ben oyununa sadece grafik eklenip ve biraz renkleri canlandırıp bırakıldığını düşünüyorum. Çünkü arabalara bakıyorum hatları çok sert resmen odun gibi ben oyunu modlarsam daha iyi bir oyun ortaya çıkarabileceğimi düşünüyorum.
Ben bu sahnelere bakınca bunu anlıyorum.

Eki Görüntüle 1195969

Eki Görüntüle 1195970

Ve sokak lambasıda cabası.

Eki Görüntüle 1195971

Uzun lafın kısası derler ya emeğin karşılığı oyunu korsan oynamayın vs. burada bir emek yok 500 TL'lik bu oyunu orijinal bir şekilde satın almak bana biraz saçma geliyor eski oyunu alıp modlarsanız çok daha iyi bir sonuç alacağınızdan eminim.
Remastered'ın olayı bu zaten. Bence oyunlarda bir problem yok gayet güzeller. Böyle düşünmenizin sebebi internette yayılan ve hiç gerçekçi olmayan bazı görüntüler.
2000'in başında çıkmış bir oyundan bahsediyoruz. Rockstar'ın tek hatası bu oyuna remake değil, Remastered yapması oldu. Eğer remake yapıp, oyun bu gösterdikleri gibi olsaydı o zaman çok sert eleştirirdim ama remastered olayı bu zaten.
 
Bence iyi olmuş, daha da bir şey beklememek lazımdı zaten.
Beğenmeyenler de ne bekliyorlar anlamadım adamlar oyunları yeniden yapıyoruz demedi, restore ediyoruz dediler.
Millet gereksiz yere beklentiyi yüksek tutunca böyle gereksiz tepkiler de ortaya çıktı.
 
Yani benim şimdi bu modlanmış oyuna 500 TL vermemi bekliyorlarsa çok beklerler. Günümüzde modlarla daha iyi grafikler yapılırken Rockstar'ın bu kadar kolaya kaçması çok tuhafıma gitti. Bazı karakterlerin elleri bile hala beyzbol eldivenine benzemekte. Sistem gereksinimlerine baktığımız zaman ise bu oyunlar için çok fazla olduğunu düşünüyorum. 750 Ti ile bile GTA 5 oynayabiliyorsak bu oyunlar için en az 750 Ti ekran kartı istemeleri oyunun ne kadar kötü optimizyasyona sahip olduğunun bir göstergesidir.
Yani kısacası kısa yoldan para kazanma niyetine girişmiş bu Rockstar Games
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı