GTA Trilogy sizin için nasıl?

Moron oyuncu kitlesi olduktan sonra Rockstar'da ki bu assagi dogru ivmeli gidisati daha cok goruruz.Bu les 3 versiyona bile yuzbinlerce like atan bir oyuncu kitlesi var.
 
Grafiklere yorum yapanlar neye göre yapıyor? "remastered" adı üstünde, oynanışın değiştiğini söylediler tek bu artısı için alınması oyuncudan oyuncuya değişir.
 
2 3 tane resimden nasıl olacağını anlayamayız. Şahsen ben sadece grafiklerini değiştirdiklerini düşünmüyorum. Kontroller falanda elden geçirilmiş. Belki görünenden daha fazla şeyi değiştirmişlerdir. 2 3 tane resimden buna karar vermek saçma bence. Ayrıca bu Rockstar yani adamların yaptığı her şey belli bir kalitenin üstünde. Bu 3 oyunu yenileme konusunda da herkesin bildiği o firmadan daha iyi bir iş yapacağını düşünüyorum.
 
Rockstar bu oyun için kimseyi hype'lamadı. Çıkacak bile demedi. Sızıntı ile beraber oyunun çıkacağı anlaşıldı ve siz hype yaptınız. Eski oyunların üzerinden şöyle bir geçip yenilemek amaçları belli ki. Çünkü oynanışları günümüz için çoook kötü seviyede kalıyor ve oynamaya çalışsanız neredeyse oynanmayacak seviyede bayıyor. Sadece bunu iyileştirip üzerine bir de grafikleri hafiften bir elleseler yeterliydi benim için. Ki öyle de yapmışlar ve bunun üzerine grafikleri klasik GTA kafası ile özdeşleşen daha karikatürize bir tarza çevirmişler. Bence on numara iş olmuş ama 60 dolardan satılması mantıksız bence de. Yeni GTA geliyor falan triplerine hiç girmedi çünkü Rockstar. Bu hype'ı siz yarattınız. Ortada bir şey yokken çok şey bekleyen de oyuncu kitlesiydi.
 
Ben daha kötü bekliyordum, bu yine iyiymiş. Buna zaten hype yaratmamalıydı rockstar, onların salaklığı. Sanki büyük bir şeymiş gibi duyurunca millet de beklentiye girdi, yüzlerine patladı. Fiyatını hak etmez kesinlikle. ama çöp de değil, yansıma, ışıklandırma, efektler falan hoş. Karakter tasarımları çok yetersiz duruyor. Ana karakterler yine bi tık daha iyi ama ilk resimde arkada oturan npc'ye bakarsanız "unreal engine ile bunu yaparken utanmamışlar mı?" diyeceksiniz. Ucuz olsa oynanır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı