Epic Games'den GTA V indirdim ama 0xc000007b bu hatayı alıyorum. Bir türlü çözemedim TW'den yardımcı olabilecek ya da herhangi bir şekilde çözümünü bilen varsa yardım etsin lütfen bana.
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll ve C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll dosyalarını silin, sonra aşağıda verdiğim paketi dediğim şekilde indirip kurun.
(Bu konumlarda bu DLL dosyaları zaten yoksa bir şey silmeden direkt kuruluma geçin.)
İndirme esnasında ''microsoft.com şunu yapmak istiyor: birden çok dosya indirme'' uyarısı çıkarsa izin verin.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçip indirin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Gerçekten yoruldum kaç kere sil yükle yaptım şu hatalar yüzünden oyun 111 GB 2 kere yükledim 220 GB kaç gündür açık PC şu hatalardan kurtulmak istiyorum artık yeter yoruldum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Hatanın sebebi aynı. Dediğim gibi DLL dosyalarını sildiniz mi? Hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe'yi indirip kurdunuz mu? Buna emin olun. Kurulumları doğru yaptıysanız Denetim Masası'nda 2015 C++ paketinin hem (x64) hem de (x86) olarak iki şekilde gözükmesi lazım.