GTA V 1 hesaba 2 kişi girmek mümkün mü?

Satmayı mı düşünüyorsun?
@Aydınlık Siz girebilir diyordunuz nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Denemekten zarar gelmez belki de olur.

Son düzenleme:
Satmayı mı düşünüyorsun?
@Aydınlık siz girebilir diyordunuz nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Denemekten zarar gelmez belki de olur.

Ben mi? Satıyorum. GameSatış'a da ilan koymuştum güvenli olsun diye ama alan olmayınca tekrar aktif etmedim ilanı. İsterseniz aktif edebilirim güvenmezseniz.

Yok güvenmemekle alakalı değil sadece merak ettim ben zaten alma taraftarı değilim de eğer verirseniz diye soracaktım.

@saliholoji Hocam eğer bulabilirseniz haber verebilir misiniz? Forumdan veya Discord'umu gönderdim oradan yazabilirsiniz.
Epic Games GTA 5 hesabım var, isterseniz satabilirim bir sakıncası yok ise

Hocam kusura bakmayın arada cevap yazmayı unutmuşum fazla satın almak istemiyorum açıkçası zaten para harcamama fazla izin verilmiyor yaşım küçük olduğu için. Eğer elinizde fazladan bulunuyorsa isterseniz verin ama size kalmış tabii ki. Yine de teklifiniz için teşekkürler.
@OnlyNess

Son düzenleme:

Hocam Discord adını yaz bana, 1 tane fazladan kullanılmamış olacaktı. Sadece hayır duanı alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…