GTA 5 bedava olduğu dönemler herkes almıştı onlarca hesap, hesap bulabilirseniz iyi olur bulamazsanız ben de almıştım sanırım ama GTA açacak sistemim yok, kullanıcı adını şifresini bulur sizlere verebilirim.Abimle ve arkadaşlarımızla GTA V oynamak istiyoruz fakat abimle benim tek hesabımız var. Aynı hesaptan birlikte oynayabilir miyiz?
O arkadaşa vermediyseniz banada verebilirsiniz kardeşim banlandı oyundan da.GTA 5 bedava olduğu dönemler herkes almıştı onlarca hesap, hesap bulabilirseniz iyi olur bulamazsanız ben de almıştım sanırım ama GTA açacak sistemim yok, kullanıcı adını şifresini bulur sizlere verebilirim.
Eğer dönmezse.O arkadaşa vermediyseniz banada verebilirsiniz kardeşim banlandı oyundan da.
GTA 5 bedava olduğu dönemler herkes almıştı onlarca hesap, hesap bulabilirseniz iyi olur bulamazsanız ben de almıştım sanırım ama GTA açacak sistemim yok, kullanıcı adını şifresini bulur sizlere verebilirim.
O arkadaşa vermediyseniz bana da verebilirsiniz kardeşim banlandı oyundan da.
Eğer dönmezse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.