aykandn Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 32 28 Eylül 2020 #1 Oyunum orijinal ve oyun bütünlüğünü doğruladım, Türkçe yamayı sildim, DirectX vs. yükledim en baştan. Ne yaptıysam hatayı çözemedim. Hata şu: Oyun açılıyor, oyunun giriş sinematiğini birkaç saniye gösterip kapatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2020
Oyunum orijinal ve oyun bütünlüğünü doğruladım, Türkçe yamayı sildim, DirectX vs. yükledim en baştan. Ne yaptıysam hatayı çözemedim. Hata şu: Oyun açılıyor, oyunun giriş sinematiğini birkaç saniye gösterip kapatıyor.
KS KS aykandn Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 32 28 Eylül 2020 #11 Vallahi sistem geri yükleme yaptım oyunun çalıştığı zamana, yine düzelmedi çözersem yazarım. Artı 0 Eksi
Hüzeyfe Daymaz Kilopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 583 Çözümler 8 Yer 36°- 42°K 26°- 45°D 28 Eylül 2020 #12 aykandn dedi: Vallahi sistem geri yükleme yaptım oyunun çalıştığı zamana, yine düzelmedi çözersem yazarım. Genişletmek için tıkla... Belkide Gta 5 in launcher’ında sıkıntı vardır. Başkalarıda yaşıyor bu durumu şuan forumda. Artı 0 Eksi
aykandn dedi: Vallahi sistem geri yükleme yaptım oyunun çalıştığı zamana, yine düzelmedi çözersem yazarım. Genişletmek için tıkla... Belkide Gta 5 in launcher’ında sıkıntı vardır. Başkalarıda yaşıyor bu durumu şuan forumda.
KS KS aykandn Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 32 29 Eylül 2020 #13 Sorunu format atarak çözdüm. Artı 0 Eksi
Z zSadeceUfuk Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 112 29 Eylül 2020 #14 aykandn dedi: Sorunu format atarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Eğer Steam'den aldıysan keşke Doğrulayaydın oyunu, bendede aynı sorun vardı. 5 saat Rockstar Games'ten bir yetkiliyle konuştuk. En son Steam'den oyunu doğrula dedi, bi kaç dosya bozukmuş. Geri yüklendikten sonra o 3 dosya oyunum açıldı. Artı 0 Eksi
aykandn dedi: Sorunu format atarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Eğer Steam'den aldıysan keşke Doğrulayaydın oyunu, bendede aynı sorun vardı. 5 saat Rockstar Games'ten bir yetkiliyle konuştuk. En son Steam'den oyunu doğrula dedi, bi kaç dosya bozukmuş. Geri yüklendikten sonra o 3 dosya oyunum açıldı.