DePiedra60 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Epic games'ten aldığım ve 4 ay'dır oynadığım oyun, 2 gün'dür açılmıyor genellikle online giriyorum, mod, hile vb. şeylerde yapmadım, görseldeki hata'yı veriyor! Sistem; Athlon 3000g 2x8gb 3000MHz RAM Gigabyte b450m s2h v2 240GB Longline ssd 400w aerocool psu Dosya Ekleri gta hata.jpeg 129 KB · Görüntüleme: 82 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Epic games'ten aldığım ve 4 ay'dır oynadığım oyun, 2 gün'dür açılmıyor genellikle online giriyorum, mod, hile vb. şeylerde yapmadım, görseldeki hata'yı veriyor! Sistem; Athlon 3000g 2x8gb 3000MHz RAM Gigabyte b450m s2h v2 240GB Longline ssd 400w aerocool psu
Yennefer Sorceress Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.028 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Mayıs 2021 #2 Oyun dosyalarını doğrulatın ve masaüstü simgesi yerine Epic üzerinden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS DePiedra60 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Yennefer Sorceress dedi: Oyun dosyalarını doğrulatın ve masaüstü simgesi yerine Epic üzerinden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Neredeyse araştırmadığım yer kalmadı, dosyaları doğruladım, platform üzerinden çalıştırmayı denedim fakat giriş ekranında atıyor. Artı 0 Eksi
Yennefer Sorceress dedi: Oyun dosyalarını doğrulatın ve masaüstü simgesi yerine Epic üzerinden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Neredeyse araştırmadığım yer kalmadı, dosyaları doğruladım, platform üzerinden çalıştırmayı denedim fakat giriş ekranında atıyor.
Yennefer Sorceress Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.028 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Mayıs 2021 #4 DePiedra60 dedi: Neredeyse araştırmadığım yer kalmadı, dosyaları doğruladım, platform üzerinden çalıştırmayı denedim fakat giriş ekranında atıyor. Genişletmek için tıkla... Hata, oyun dosyalarını okuyamaması ile ilgili gibi duruyor. Artı 0 Eksi
DePiedra60 dedi: Neredeyse araştırmadığım yer kalmadı, dosyaları doğruladım, platform üzerinden çalıştırmayı denedim fakat giriş ekranında atıyor. Genişletmek için tıkla... Hata, oyun dosyalarını okuyamaması ile ilgili gibi duruyor.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 4 Mayıs 2021 #5 Bu rehberi uygulayıp raporu paylaşırsanız analiz edebilen kişiler sorunu söyleyip yanında da cevabı söyleyeceklerdir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu rehberi uygulayıp raporu paylaşırsanız analiz edebilen kişiler sorunu söyleyip yanında da cevabı söyleyeceklerdir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #6 Oyunun bulunduğu klasörü değiştirmeyi dener misin? Artı 0 Eksi