SWAMP1 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Altta ki premium paket 9.25 dolardı 2 saat önce şimdi almak için baktığımda 14.98 olmuş fiyatı tekrar düşer mi? Üstte ki 9,99 dolarlık paketi alırsam oyunu oynayabilir miyim yoksa o sadece DLC mi? Son düzenleme: 11 Aralık 2023
Altta ki premium paket 9.25 dolardı 2 saat önce şimdi almak için baktığımda 14.98 olmuş fiyatı tekrar düşer mi? Üstte ki 9,99 dolarlık paketi alırsam oyunu oynayabilir miyim yoksa o sadece DLC mi?
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 11 Aralık 2023 #2 O sadece dlc.
Enderez Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 655 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 DLC değil de Online'de araba ve cash bakiye veriyor ama zaten oyun olmadan alamıyosun diye bılıyorum usttekını.
DLC değil de Online'de araba ve cash bakiye veriyor ama zaten oyun olmadan alamıyosun diye bılıyorum usttekını.
SWAMP1 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 ardacn60 dedi: O sadece DLC. Genişletmek için tıkla... Kanka fiyatı dolar kuru yüzünden mi artıyor geri düşer mi bilgin var mı? Enderez dedi: DLC değil de Online'de araba ve cash bakiye veriyor ama zaten oyun olmadan alamıyosun diye bılıyorum usttekını. Genişletmek için tıkla... Premium paketin fiyatı düşer mi tekrardan.
ardacn60 dedi: O sadece DLC. Genişletmek için tıkla... Kanka fiyatı dolar kuru yüzünden mi artıyor geri düşer mi bilgin var mı? Enderez dedi: DLC değil de Online'de araba ve cash bakiye veriyor ama zaten oyun olmadan alamıyosun diye bılıyorum usttekını. Genişletmek için tıkla... Premium paketin fiyatı düşer mi tekrardan.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 SWAMP1 dedi: Kanka fiyatı dolar kuru yüzünden mi artıyor geri düşer mi bilgin var mı? Premium paketin fiyatı düşer mi tekrardan. Genişletmek için tıkla... O indirimli fiyatıydi. İndirim bitince klasik fiyatins dondurmusler.
SWAMP1 dedi: Kanka fiyatı dolar kuru yüzünden mi artıyor geri düşer mi bilgin var mı? Premium paketin fiyatı düşer mi tekrardan. Genişletmek için tıkla... O indirimli fiyatıydi. İndirim bitince klasik fiyatins dondurmusler.
SWAMP1 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #6 Sparkyy dedi: O indirimli fiyatıydi. İndirim bitince klasik fiyatins dondurmusler. Genişletmek için tıkla... İndirimi bitmemiş ki %73'dü %40'a düşmüş.
Sparkyy dedi: O indirimli fiyatıydi. İndirim bitince klasik fiyatins dondurmusler. Genişletmek için tıkla... İndirimi bitmemiş ki %73'dü %40'a düşmüş.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #7 SWAMP1 dedi: İndirimi bitmemiş ki %73'dü %40'a düşmüş. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi indirim düşmüş olabilir.
SWAMP1 dedi: İndirimi bitmemiş ki %73'dü %40'a düşmüş. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi indirim düşmüş olabilir.