GTA V Darboğaz Sorunu

Sekorex

Hectopat
Diğer oyunlarda GPU %80, %90, %100 olurken GTA 5'de %40, %30, %20 oluyor ve işlemci hep %100 veya %90 oluyor. Rainbow Six'de full çözünürlük, yüksek grafikte oynayabiliyorum. PUBG full çözünürlük orta grafiklerde oynayabiliyorum ama iş GTA 5'e gelince gerçekten çok FPS düşüşü yaşıyorum. 25-30-35 FPS'lerde kasıp takılıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi belirtirseniz, yardımcı olabiliriz.

Gta V'i çalıştırdığın zaman Alt+Tab yap ve görev yöneticisini aç Ayrıntılar sekmesine gel GTAV.exe olması gerekiyor sağ tıkla Önceliği Değiştir'den yüksek yap sorunun bir nebze azalıcaktır.

Diğer oyunlarda GPU %80, %90, %100 olurken GTA 5'de %40, %30, %20 oluyor ve işlemci hep %100 veya %90 oluyor. Rainbow Six'de full çözünürlük, yüksek grafikte oynayabiliyorum. PUBG full çözünürlük orta grafiklerde oynayabiliyorum ama iş GTA 5'e gelince gerçekten çok FPS düşüşü yaşıyorum. 25-30-35 FPS'lerde kasıp takılıyor. Ne yapabilirim?
Kardeşim sistrminde sorun yok. Gta veya gta gibi hem ekran kartından hem işlemciden beslenen oyunlar var sana özel değil bu yani sorun yapma. Kaliteyi yükselt darboğaz kalkacaktır. Ne kadar az fps o kadar az darboğaz gta da yapıcak birşey yok

Galiba exp GDC kullanıyorsun laptopa harici ekran takma aparatı. Bende kullanıyorum ve dediğin gibi bende de darboğaz sorunu oluyor çözdün mü sen sorunu?

Sistem özelliklerim:
i3-4100M 2.5GHz
8 GB DDR3 1600MHz RAM
GTX1050

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı