Steam GTA V eklenen Steam hesabı ban yedikten sonra başka hesaba aktarılabilir mi?

mOOsliman31

Centipat
Katılım
26 Ağustos 2022
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm arkadaşlar ben Steam'den GTA 5 almıştım o hesabım ban yedi. Bende ticket açtım ve Steam hesabımla Social Club hesabımı unlink ettim. Yeni hesabımı girdim oyuna giriyorum benden key istiyor. Steam CD key yazan yerdeki keyi oraya yapıştırdım fakat bu kullanılıyor gibi bir şey diyor. Ne yapmam lazım? Oyun orijinal.
 
Sanmam. Steam hesabınızı nasıl banlattınız hocam?

Steam hesabımı depil GTA Online da oynadığım hesabı.

Sanmıyorum ama bir yolu varsa belki bu olabilir. Social Club'a internetten gir ve hesabın Steam bağlantısını kesmeyi dene.

Yaptım onu yaptım yeni hesap bağladım boyle oldu.

Peki bir şey soracağım ben tekrar GTA alacağım tamam ama nereden alıp aktivasyon kodunu girip oyunu oynayacağım.
 
Social Club hesabın ban yediyse bağlı Steam hesabında ban yemiştir. Yeni bir Steam hesabı açıp ona oyunu satın alıp ardından yeni bir Social Club hesabını yeni Steam hesabına bağlamalısın. Anca böyle olur.

Ben Steam'e bağlı olan Social Club'u değiştirdim peki ben aynı Steam hesabında nasıl GTA oynayacağım yani nereden satın alacağım.
 
Ben Steam'e bağlı olan Social Club'u değiştirdim peki ben aynı Steam hesabında nasıl GTA oynayacağım yani nereden satın alacağım.
Steam'e bağlı olan Social'ı değiştirmen hiç bir şeyi düzeltmez. Aynı Steam hesabında oynayamazsın, unut onu artık. Dediğim gibi başka bir Steam ve başka bir Social Club hesabıyla oynamalısın. Oyunu tekrar satın almalısın.
 
Steam'e bağlı olan Social'ı değiştirmen hiçbir şeyi düzeltmez. Aynı Steam hesabında oynayamazsın, unut onu artık. Dediğim gibi başka bir Steam ve başka bir Social Club hesabıyla oynamalısın. Oyunu tekrar satın almalısın.

Nereden satın alacağım Steam'den almak istiyor aynı hesaptan alsam olur mu?
 
Dostum anladığını okumama gibi bir problemin mi var? Aynı hesaptan olmayacak farklı bir hesap açıp onda oyunu satın alacaksın diyoruz. Oyun satın almayı da bilmiyor musun Steam üzerinden anlayamadım gitti.

Kusura bakmayın biliyorum fakat sunu demek istiyorum ben internette GTA 5 aktivasyon kodu gördüm https://www.g2a.com/grand-theft-aut...B&gclsrc=aw.ds&id=14?gname=operagx-continueon buradan alırsam kod girme yerine bu kodu girersem olur mu çünkü aynı hesaptan oynamak istiyorum.
 

Geri
Yukarı