basonur Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #31 Çok düşük geldi ama. Arkadaşlar şu an bakmanız mümkün mü? azzcnbyrktr1 dedi: Ekran kartınızın marka modelini söylemezseniz bize vahiy inmeyecek. Genişletmek için tıkla... ahmetaltkn dedi: Arkadaşlar ben başlıyorum. Bence 1060. Genişletmek için tıkla... UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam sistemi yazmadan bilemeyiz ama lütfen sisteminizi yazar mısınız. Genişletmek için tıkla... UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam sistemi yazmadan bilemeyiz ama lütfen sisteminizi yazar mısınız. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz? Son düzenleme: 25 Ocak 2021
Çok düşük geldi ama. Arkadaşlar şu an bakmanız mümkün mü? azzcnbyrktr1 dedi: Ekran kartınızın marka modelini söylemezseniz bize vahiy inmeyecek. Genişletmek için tıkla... ahmetaltkn dedi: Arkadaşlar ben başlıyorum. Bence 1060. Genişletmek için tıkla... UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam sistemi yazmadan bilemeyiz ama lütfen sisteminizi yazar mısınız. Genişletmek için tıkla... UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam sistemi yazmadan bilemeyiz ama lütfen sisteminizi yazar mısınız. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz?
T Taha Egemen Centipat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #32 çok ısınıyor ise ramin kartına göre az olabilir yada 8gb ramden azsa ısınabilir