- Katılım
- 13 Eylül 2020
- Mesajlar
- 8.218
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 61
Ayarları kurcalamalısınız. Sorunun oyunun grafiklerinden olduğunu düşünüyorum
Ayarları kurcalamalısınız. Sorunun oyunun grafiklerinden olduğunu düşünüyorum.
İnsanın pcyi kaldırıp çöpe atası geliyor artık o kadar para verip 3060 aldıktan sonra.Hocam en düşüğüde çeksem aynı kullanım ve FPS hep düşük.
İnsanın PC'yi kaldırıp çöpe atası geliyor artık o kadar para verip 3060 aldıktan sonra.
Sat kurtul ya valla bir işe yaramıyorsa, belli ki sistemde bir dışkılık var. Benim makine de öyle bazı oyunlarda drop veya düzenli olarak saniyelik takılmalar oluyor. Belki format atarak düzeltebilirim.Gerçekten öyle hocam arkadaş 1650 ile 100 FPS alıyor ben 40 FPS dolanıyorum bir de drop yiyorum oyun zevki diye bir şey kalmıyor.
Sat kurtul ya vallahi bir işe yaramıyorsa, belli ki sistemde bir dışkılık var. Benim makine de öyle bazı oyunlarda drop veya düzenli olarak saniyelik takılmalar oluyor. Belki format atarak düzeltebilirim.
O kadar para veriyorsun ama boş.
Denetim masasında güç ayarlarınız yüksek performanstamı bir bakabilir misin değilse yükseğe alıp dene bakalım.
Hocam sorunu çözdünüz mü? Bende de 3060 var ve aynı sorunla karşı karşıyayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.