Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Ocak 2022 #1 GTA V'de eski modlar yeni sürümde çalışır mı? Yoksa mod kurulumu mantığı ETS 2 gibi sürüme bağlı mı?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 9 Ocak 2022 #2 Ne modu olduğuna bağlı. Artı 0 Eksi
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #3 Çoğu çalışabiliyor lakin yeni bir güncelleme gelince script hook gerektiren modlar çalışmıyor eğer ki script hook updatelenirse tekrar aktif oluyor. Artı 0 Eksi
Çoğu çalışabiliyor lakin yeni bir güncelleme gelince script hook gerektiren modlar çalışmıyor eğer ki script hook updatelenirse tekrar aktif oluyor.
tufanatasoy Megapat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #4 Moddan moda değişir misal add-on tarzı veya replace olarak araba modu yaptıysanız sürüm farketmez her zaman çalışır. Ama script tarzı modlar yapıldıysa o zaman sürüm önemli örnek olarak grafik iyileştirme için redux. Artı 0 Eksi
Moddan moda değişir misal add-on tarzı veya replace olarak araba modu yaptıysanız sürüm farketmez her zaman çalışır. Ama script tarzı modlar yapıldıysa o zaman sürüm önemli örnek olarak grafik iyileştirme için redux.
KS KS Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Ocak 2022 #5 Peki multiplayerdeki modlar singleplayerda oynanabiliyor mu? Artı 0 Eksi
tufanatasoy Megapat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #6 Demir.kan dedi: Peki multiplayerdeki modlar singleplayerda oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat offline olan modlar Online'de çalışmaz. Hatta ban yeme riskin çok fazla hile olarak görüyor. Artı 0 Eksi
Demir.kan dedi: Peki multiplayerdeki modlar singleplayerda oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat offline olan modlar Online'de çalışmaz. Hatta ban yeme riskin çok fazla hile olarak görüyor.