Distingue Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 92 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full Stack Developer 6 Nisan 2019 #1 Merhabalar, oyunu açarken aşağıdaki görseldeki hatayı almaktayım. Bilgisayara format attım, tüm sürücüleri güncelledim, oyunu tekrar indirdim ama çözüm bulamadım. Forumdaki diğer konulardaki çözümler de işe yaramadı.
Merhabalar, oyunu açarken aşağıdaki görseldeki hatayı almaktayım. Bilgisayara format attım, tüm sürücüleri güncelledim, oyunu tekrar indirdim ama çözüm bulamadım. Forumdaki diğer konulardaki çözümler de işe yaramadı.
Çözüm Distingue 6 Nisan 2019 edizkurtz dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Tekrardan format atıp tüm sürücüleri yükleyip tekrar oyunu indirdim, sorun çözüldü.
edizkurtz dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Tekrardan format atıp tüm sürücüleri yükleyip tekrar oyunu indirdim, sorun çözüldü.
E edizkurtz Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 132 6 Nisan 2019 #2 Aynı hatayı bende alıyorum. Çözüldü mü ? Artı 0 Eksi
KS KS Distingue Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 92 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full Stack Developer 6 Nisan 2019 #3 edizkurtz dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Tekrardan format atıp tüm sürücüleri yükleyip tekrar oyunu indirdim, sorun çözüldü. Son düzenleme: 7 Nisan 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
edizkurtz dedi: Aynı hatayı bende alıyorum. Çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Tekrardan format atıp tüm sürücüleri yükleyip tekrar oyunu indirdim, sorun çözüldü.