GTA V giriş noktası bulunamadı hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Görkem plt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben PC ilk aldığımda Steam'den GTA 5 yüklemiştim ve sıkıldım sildim. Şimdi tekrar yüklediğimde "giriş noktası bulunamadı" hatası veriyor. FiveM'den girdiğim zaman GTA oradan açılıyor, ama direkt GTA 5 açılmıyor. Bazı konularda okudum, DLL falan soruyorlar. Ben fazla öyle terimleri bilmem. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben PC ilk aldığımda Steam'den GTA 5 yüklemiştim ve sıkıldım sildim. Şimdi tekrar yüklediğimde "giriş noktası bulunamadı" hatası veriyor. FiveM'den girdiğim zaman GTA oradan açılıyor, ama direkt GTA 5 açılmıyor. Bazı konularda okudum, DLL falan soruyorlar. Ben fazla öyle terimleri bilmem. Yardımcı olabilecek var mı?

Selam dostum, bu sorunu yaşayan birisi bilgisayarı güncelleyerek çözmüş. Ayarlar kısmından güncellemeleri yaparsan belki çözülebilir hatta.

Windows Update güncellemelerinin hepsini yapın düzelmez ise raporu GTA5.exe için alın ve tekrar atın.

Teşekkür ederim güncelledim sorun çözüldü.

Yukarıda gördüğün gibi sorunu çözmüş güncelleyerek. İstersen sana direky link atayım oradan farklı çözümler önermişler. Çözüldü: GTA V giriş noktası bulunamadı hatası
Ben olsam ilk önce bir güncellemeleri kontrol ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı