18 Nisan 2015 Mesaj: 7 Kendi sistemimden çektiğim görüntüdür. Oyunu bu şekilde 30 FPS sabit oynuyorum fakat şehire gittiğimde sürekli 5-10 saniyede bir takılmalar oluyor ve beni oyundan soğutuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Kendi sistemimden çektiğim görüntüdür. Oyunu bu şekilde 30 FPS sabit oynuyorum fakat şehire gittiğimde sürekli 5-10 saniyede bir takılmalar oluyor ve beni oyundan soğutuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #2 Telif hakkı yemeden videoyu sil derim ben.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.666 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Nisan 2015 #3 Ohooh.. Sen buna takılmamı diyorsun, beterin beterleri de var. Sorunun büyük ihtimal Ram yetmezliği... Son düzenleme: 19 Nisan 2015
Ohooh.. Sen buna takılmamı diyorsun, beterin beterleri de var. Sorunun büyük ihtimal Ram yetmezliği...
KS KS markowic Megapat Katılım 10 Aralık 2013 Mesajlar 409 Makaleler 5 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Meslek Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı 19 Nisan 2015 #4 Nightstalker 4 GB Ram ile takılmadan oynayanlar var usta. Şehirde ölümüne takılıp, FPS düşmeleri oluyor ya şehire gidemiyorum yeminle.
Nightstalker 4 GB Ram ile takılmadan oynayanlar var usta. Şehirde ölümüne takılıp, FPS düşmeleri oluyor ya şehire gidemiyorum yeminle.
Scorpion28 Hectopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #5 bence işlemci ve ram ikilisi fail oluşturuyor
KS KS markowic Megapat Katılım 10 Aralık 2013 Mesajlar 409 Makaleler 5 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Meslek Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı 19 Nisan 2015 #6 Sorun ram da sanırsam. 4 GB Rami olan adam da böyle bir sorun varmış +4 yapmış düzelmiş.
sonyalniz Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #7 Sorun ram . 4 GB
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.666 Makaleler 21 Çözümler 97 23 Nisan 2015 #8 Ram optimizasyon programı indirmiştim bugün. 1 buçuk saat takılma olmadan oynadım diyebilirim, ismi : minimem.
Ram optimizasyon programı indirmiştim bugün. 1 buçuk saat takılma olmadan oynadım diyebilirim, ismi : minimem.