GTA V için 4 GB RAM yeter mi?

Msmmd

Decapat
Sorum açık ve net ama gözlemlediğim kadarıyla GTA V en fazla 2 GB RAM kullanıyor. Oyun kasıyor bir adet daha 4 GB RAM eklememi tavsiye eder misiniz? Sistem özelliklerim:
  • i5 5200U 2.20 GHz - 2.70 GHz
  • Geforce 820M 2 GB
  • RAM 1600 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS genel olarak düşükse RAM'den kaynaklı olmayabilir. RAM genelde anlık FPS düşmesi, takılmalara sebep olur. Ancak 4 GB RAM her halükarda yetersiz. Ben yükseltme yaptım oyun daha stabil bir performansa sahip oldu. Yükseltin.

Sorum açık ve net ama gözlemlediğim kadarıyla GTA V en fazla 2 GB RAM kullanıyor. Oyun kasıyor bir adet daha 4 GB RAM eklememi tavsiye eder misiniz? Sistem özelliklerim:
  • i5 5200U 2.20 GHz - 2.70 GHz
  • Geforce 820M 2 GB
  • RAM 1600 MHz
Yine oyunu açar ama FPS normalde alacağının bayağı altında kalır.

FPS genel olarak düşükse RAM'den kaynaklı olmayabilir. RAM genelde anlık FPS düşmesi, takılmalara sebep olur. Ancak 4 GB RAM her halükarda yetersiz. Ben yükseltme yaptım oyun daha stabil bir performansa sahip oldu. Yükseltin.
Hocam anlık fps düşmesi demişsiniz özellikle araba sürerken ve belli bir süre geçince kasmaya başlıyor bu ram den kaynaklı mıdır ?

4GB RAM ile GTA Online oynuyorum fakat araba sürerken şehir içinde FPS düşüyor hatta droplanıyor. Yükseltme yapabiliyorsanız hiç düşünmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı