cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2025 #11 Enes Kalkan dedi: Disklerin görevi oyunun sizde olduguna dair bir anahtar görevi görmesinden öteye geçemiyor suanda. Genişletmek için tıkla... Digital edition alındı o yüzden, boş görüntü bence zaten oyunlar artık dijitale döndü.
Enes Kalkan dedi: Disklerin görevi oyunun sizde olduguna dair bir anahtar görevi görmesinden öteye geçemiyor suanda. Genişletmek için tıkla... Digital edition alındı o yüzden, boş görüntü bence zaten oyunlar artık dijitale döndü.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.863 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #12 cti real dedi: Online oynamayacağım daha önce birçok platformdan farklı şekillerle bitirdim hikayeyi bugünde PS5 alınca eksik kalmasın dedim. Genişletmek için tıkla... Hikaye modu için öyle aman aman iyileştirme yoktu PS5 sürümünde RTX ve yüksek FPS haricinde ama önemli olan taraf onlinedaydı.
cti real dedi: Online oynamayacağım daha önce birçok platformdan farklı şekillerle bitirdim hikayeyi bugünde PS5 alınca eksik kalmasın dedim. Genişletmek için tıkla... Hikaye modu için öyle aman aman iyileştirme yoktu PS5 sürümünde RTX ve yüksek FPS haricinde ama önemli olan taraf onlinedaydı.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2025 #13 Cpt.Revenger dedi: Hikaye modu için öyle aman aman iyileştirme yoktu PS5 sürümünde RTX ve yüksek FPS haricinde ama önemli olan taraf onlinedaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bağımlı bir bireyim oyunlara o yüzden ne kadar iyi o kadar zevk benim için.
Cpt.Revenger dedi: Hikaye modu için öyle aman aman iyileştirme yoktu PS5 sürümünde RTX ve yüksek FPS haricinde ama önemli olan taraf onlinedaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bağımlı bir bireyim oyunlara o yüzden ne kadar iyi o kadar zevk benim için.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.863 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #14 cti real dedi: Hocam ben bağımlı bir bireyim oyunlara o yüzden ne kadar iyi o kadar zevk benim için. Genişletmek için tıkla... PS5 sürümünü almanız daha iyi olur hocam o zaman.
cti real dedi: Hocam ben bağımlı bir bireyim oyunlara o yüzden ne kadar iyi o kadar zevk benim için. Genişletmek için tıkla... PS5 sürümünü almanız daha iyi olur hocam o zaman.