GTA V için ucuz ve güvenilir oyun siteleri önerisi

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GTA V almayı planlıyorum. Epic Games, Rockstar Games bir tık tuzlu geldi. Ondan ötürü daha ucuza bulabilir miyim, evetse nereden bulabilirim diye sormak istedim. Mesela Eneba, G2A veya Instant Gaming nasıldır? Instant Gaming hakkında dolandırıcılık iddiaları gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eneba ve G2A yi sorguluyorum siz bu siteyi atiyorsunuz :D
Ne varmış attığım sitede ? Türk siteler arasında en güvenilir sitelerden biridir, bahsettiğin yabancı sitelerle aynı mantıkta çalışıyor tüm siteler dağıtıcıdan belli sayıda key alır ve satar. Sosyalde bir çok kişinin alışveriş yaptığı kendiminde alışveriş yaptığım sitedir. Eneba ve g2a de alışveriş yaptığınız kişiler sitenin kendisi değil kullanıcılardır, benim attığım sitede ise satıcı sitenin kendisi.

Bunlarda yaptığım alışverişler.
Ekran görüntüsü 2025-12-06 003823.png
Ekran görüntüsü 2025-12-06 003857.png

Ne varmış attığım sitede? Türk siteler arasında en güvenilir sitelerden biridir, bahsettiğin yabancı sitelerle aynı mantıkta çalışıyor tüm siteler dağıtıcıdan belli sayıda key alır ve satar. Sosyalde birçok kişinin alışveriş yaptığı kendiminde alışveriş yaptığım sitedir. Eneba ve G2A de alışveriş yaptığınız kişiler sitenin kendisi değil kullanıcılardır, benim attığım sitede ise satıcı sitenin kendisi.

Bunlarda yaptığım alışverişler.
Eki Görüntüle 2616797Eki Görüntüle 2616798

Yurt disindayim. Site kart bilgilerimi kabul eder mi? Ayrica aktiflestirirken bolgeden kaynakli sıkıntı çıkar mı sizce?

Yurt disindayim. Site kart bilgilerimi kabul eder mi? Ayrica aktiflestirirken bolgeden kaynakli sıkıntı çıkar mı sizce?
O konuda birşey diyemem ama muhtemelen eder, destek kısmından yazarsanız hızlı yanıt verirler. Bölge konusunda ise alacağınız oyunun açıklama kısmına hangi bölgelerde etkin olabileceği yazıyor, eğer sadece MENA veya TR gibi ibareler varsa aktif edemezsiniz fakat attığım GTA 5 keyinde böyle bir ibare yok siz yinede emin olmak için dediğim gibi desteğe yazıp sorun.

Şu an bence Steam'den almak mantıklı 3'lü DLC 30 dolar Enhanced legacy ve bu starter kiti 30 dolar hem de en garanti yöntem

1, 000, 000 GTA doları nakit bonus.

Mülkler:
  • Maze bank West yönetim ofisi.
  • Paleto Forest silah deposu.
  • Senora desert sahte para basım merkezi.
  • Great chaparral motorcu kulübü.
  • 1561 san vitas street daire.
  • 1337 exceptionalists way 10 araçlık garaj.

Araçlar:
  • Dune fav.
  • Maibatsu frogger.
  • Enus windsor.
  • Obey omnis.
  • Coquette classic.
  • Turismo r
  • Pegassi Vortex.
  • Huntley s
  • Western zombie chopper.
  • Banshee.

Silahlar, kıyafetler ve dövmeler:
  • Compact bomba atar.
  • Keskin nişancı tüfeği.
  • Makineli tabanca.
  • Sokak yarışı ve İthalat/İhracat kıyafetleri, motorcu dövmeleri.

Şu an bence Steam'den almak mantıklı 3'lü DLC 30 dolar Enhanced legacy ve bu starter kiti 30 dolar hem de en garanti yöntem

1, 000, 000 GTA doları nakit bonus.

Mülkler:
  • Maze bank West yönetim ofisi.
  • Paleto Forest silah deposu.
  • Senora desert sahte para basım merkezi.
  • Great chaparral motorcu kulübü.
  • 1561 san vitas street daire.
  • 1337 exceptionalists way 10 araçlık garaj.

Araçlar:
  • Dune fav.
  • Maibatsu frogger.
  • Enus windsor.
  • Obey omnis.
  • Coquette classic.
  • Turismo r
  • Pegassi Vortex.
  • Huntley s
  • Western zombie chopper.
  • Banshee.

Silahlar, kıyafetler ve dövmeler:
  • Compact bomba atar.
  • Keskin nişancı tüfeği.
  • Makineli tabanca.
  • Sokak yarışı ve İthalat/İhracat kıyafetleri, motorcu dövmeleri.
Hocam belki oyunu begenmeyebilirim ondan ucuza almak istiyorum tesekkur ederim bilgi icin

Hocam belki oyunu begenmeyebilirim ondan ucuza almak istiyorum teşekkür ederim bilgi icin.

Hocam hikayelide güzel ama tadını çıkarmak istiyosanız Online görevlerini yapın görevler story moda göre uzun görevler aşama aşama gidiyor ve zaten hızlı oynayan biriyseniz 2-3 günde bitirdim story modu bu sebeple para boşa gittiğini hissettim eğer bence tek story mode oynancaksa paranızın karşılığını almak istiyosanız 3'lü DLC paketi en iyi tercih.

Hocam hikayelide güzel ama tadını çıkarmak istiyosanız Online görevlerini yapın görevler story moda göre uzun görevler aşama aşama gidiyor ve zaten hızlı oynayan biriyseniz 2-3 günde bitirdim story modu bu sebeple para boşa gittiğini hissettim eğer bence tek story mode oynancaksa paranızın karşılığını almak istiyosanız 3'lü DLC paketi en iyi tercih.
Sizce ilk defa oynayacak birisi online ilemi baslamali tam anlamadim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı