GTA V indirmesi ilerledi ve geri düştü

Arkadaşlar, internetim kotalı oldugu için durdurarak GTA 5'i indiriyorum. 20 GB kalmışken başlattıgımda 42'ye çıktı. Sizce sebebi nedir?
Şimdi yeniden başlattım, 19.5'dan devam ediyor? Anlamadım gitti.

Epic Games'in launcheri bir hayli sıkıntılı. Oyun indirme konusunda bir çok arkadaş böyle sorunlar yaşadı. En iyisi hiç ara vermeden indirmek oluyor fakat bazı kişiler şartlar doğrultusunda yapamıyor. Şuanlık bir sorun yok gibi gözüküyor. Güzelce iniyor. Size tavsiyem bundan sonra bilgisayarınızı hiç kapatmayın. 19.5 GB kalmış, yolun sonuna gelmişsiniz. Kapatırsanız tekrardan bu sorunlar oluşabilir. Hiç kapatmayın bilgisayarı. Kapatmak zorundaysanız Epic Games'ten çıkış yapmayıp uyku moduna alın.

Teşekkür ederim böyle inmeye devam ederse hiç problem olmaz.

Tüm cevaplar için teşekkür ederim indirmem bittiğinde bir problem olursa yazarım iyi öğlenler.
Ben indirirken bir sorun yaşamadım, durdurarak indirmenin de kotayı etkilediğini sanmıyorum. Devamlı olarak indirmek çok daha sağlıklı olur.

Şu anda indirdim Rockstar profili olustururken şifrede please amend your password and try again diyor şifreyi bir daha değiştiriyorum yine aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…