GTA V indirmesi yarıda kesilince sorun çıkartır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Olay şu şekilde gerçekleşti:
Ben GTA V'i Epic Games'den indirmeye başlamıştım. İndirme devam ederken internetimde bir kesilme gerçekleşti. 1 dk. boyunca internet yoktu. İnternet olmadığı için indirme yapamadı. Ben de durdurup indirmeyi bıraktım. Ertesi gün sorunsuz şekilde indirmeye devam ettim.
Sorumsa oyunu indirmeyi bitirdikten sonra "X dosyası bulunamadı" gibi bir hata alır mıyım? Alırsam ne yapmalıyım? En baştan indiremem çünkü parça parça indirmemden de anlayacağınız gibi internetim çok yavaş ve sınırsız değil.

Almazsınız diye düşünüyorum. Ben de GTA 5 i indirirken güncellemeyi 6-7 kez durdurup bilgisayarı kapatmıştım. 2-3 kez de güncellemeyi durdurmayı unutup kapatmıştım. Ama güncellemede bir sorun olmamıştı. İndirip oynamıştım. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak internetiniz bayağı kötüyse pinginiz olabilir oyunda. Işınlanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı