GTA V Kurulum Sonrası Yaşanan Sorun

MchtSbrl95

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben de GTA V'i indirirken çoğu kişi kadar sorun yaşadım. Ama en nihayetinde oyunu başarıyla indirdim. Tabi bu işlemi yeni bir kullanıcı hesabı açıp ( yönetici olarak), ve sonrasında DNS adresimi değiştirerek başardım. Her şey bitti kurulum tamamlandı ve oyunun oynanabilirliğine ilişkin kalan süreyi de gördüm. Bu ekranı kapattım, sonra kendi hesabımla ( ilk hesabımla ) oturum açtım ve tekrar yönetici yaptım eski hesabımı. Oyuna girdiğimde malesef loading ekranında kaldı tekrar. Yani oyun için geri sayım sayacını göremedim. Tekrar yeni açtığım hesabım ile oturum açıp denedim. Gene olmadı loading ekranında kaldı malesef. Bir çözüm önerisi olan var mı ? Resmen eziyet oldu bu oyun ya.

Düzenleme: Tekrar merhaba. Oyunu indirebilmek için açtığım hesabı tekrar yönetici yapmamla beraber tekrar oyunun sayacını görebildim. Yani sorunsuz açılıyor. Ama ben bu oyunu her oynamak istediğimde kendi asıl oturumumdan çıkıp, diğer oturuma geçip, yönetici ayarlarını yapmam mı gerekiyor? Bilgili olan birisi varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı