GTA V Launcher açılmıyor

Ben bu programı kullanmayı beceremedim. Nasıl kullanılıyor biraz anlatır mısınız?

Tabikide anlatayım;
GTA5FileCheck_SHA1_v2.exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atın sonrasında starte check yazan kısma tıklayın ve dosyaları tarayama başlasın.Konunun en başındaki hatayı veren dosyaları elinizle silin ve sonrasında Launcher'i tekrardan başlatıp o dosyaların tekrardan inmesini bekleyin hepsi bu kadar bunu yaparak ben sorunumu çözdüm.

Tabikide anlatayım;
GTA5FileCheck_SHA1_v2.exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atın sonrasında starte check yazan kısma tıklayın ve dosyaları tarayama başlasın.Konunun en başındaki hatayı veren dosyaları elinizle silin ve sonrasında Launcher'i tekrardan başlatıp o dosyaların tekrardan inmesini bekleyin hepsi bu kadar bunu yaparak ben sorunumu çözdüm.
Çok teşekkür ederim. Hatalı dosyalari silip yükledim. Oyun açıldı. Tekrar teşekkür ederim.

Bende 4gb gtx960m ekran kartı, 8gb ram ve i7-4720hq işlemci var. Her şeyim lisanslı ve güncel.
Ama oyunda dağlık arazilerde keyifle dolaşırken bazı yerleri kaplayamıyor. Sonra kaplı olan yerlerde gezerken pat hata veriyor.
Araştırdım; bazı arkadaşlar, oyun dosyaların bozuk olduğu için bunu yaşıyorsun dediler.
Ay başına kadar bu bozuk oyunla oyalanacağım. Kotalar sıfırlandığında oyunu yeniden indireceğim.

Bende 4gb gtx960m ekran kartı, 8gb ram ve i7-4720hq işlemci var. Her şeyim lisanslı ve güncel.
Ama oyunda dağlık arazilerde keyifle dolaşırken bazı yerleri kaplayamıyor. Sonra kaplı olan yerlerde gezerken pat hata veriyor.
Araştırdım; bazı arkadaşlar, oyun dosyaların bozuk olduğu için bunu yaşıyorsun dediler.
Ay başına kadar bu bozuk oyunla oyalanacağım. Kotalar sıfırlandığında oyunu yeniden indireceğim. gta bende hiç tepki vermiyordu oyunu açınca sizin sorununuzla bire bir aynı bir sorunla karşılaştım lütfen yeniden indirip yükleyince çalışıp çalışmadığını söyler misiniz

Dostum konuda hatalı inen dosyaları tespit etmeyle ilgili yorum var onları okuyup bir dosyalarını kontrol et. Hemen silme 60GB sonuçta.

Merhaba arkadaşlar.
Benim GTA V PC versiyonu normalda çalışıyordu. Yalnız birgün oyundayken işıklar söndü ve yanınca tekrar oyuna girmek istedim. Yalnız oyun açılmadı yüklenib duruyor öyle... Yardımçı olursanız sevinirim.

Dostum konuda hatalı inen dosyaları tespit etmeyle ilgili yorum var onları okuyup bir dosyalarını kontrol et. Hemen silme 60GB sonuçta.
Nasıl ve nereden kontrol ede bilirim ?

Dosya Ekleri

• Безымянный.png
    Безымянный.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 330
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı