SAddAMbatantaha Yoctopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:04 #1 Arkadaşlar kütüp hanemde legacy gözükmüyor. Kütüphaneden arattım çıkmadı mağazadan arattım çıkmadı sildim geri yükledim yine yok sadece enhanched le premium Edition var biri yardım etsin. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:25
Arkadaşlar kütüp hanemde legacy gözükmüyor. Kütüphaneden arattım çıkmadı mağazadan arattım çıkmadı sildim geri yükledim yine yok sadece enhanched le premium Edition var biri yardım etsin.
Çözüm Yiğit_17 Bugün 00:11 SAddAMbatantaha dedi: Tamam da FiveM için premium indirsem açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet açar ama FiveM Client'i Epic Games'i destekliyor muydu onu tam bilmiyorum hocam.
SAddAMbatantaha dedi: Tamam da FiveM için premium indirsem açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet açar ama FiveM Client'i Epic Games'i destekliyor muydu onu tam bilmiyorum hocam.
Yiğit_17 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 453 Çözümler 3 Yer Ankara/Gölbaşı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 4.4 GHz Powercolor hellhound RX 6600 Fury beast 16gb 3200MHZ x1 Kioxia exceria G2 1TB Gigabyte B450M-K MSI MAG A600DN Mi 13 Ultra Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:41 #2 Epic Games üzerinde sadece Enhanced ve premium var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS SAddAMbatantaha Yoctopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:10 #3 Yiğit_17 dedi: Epic Games üzerinde sadece Enhanced ve premium var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... tamam da fivem için premium indirsem açarmı Artı 0 Eksi
Yiğit_17 dedi: Epic Games üzerinde sadece Enhanced ve premium var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... tamam da fivem için premium indirsem açarmı
Yiğit_17 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 453 Çözümler 3 Yer Ankara/Gölbaşı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 4.4 GHz Powercolor hellhound RX 6600 Fury beast 16gb 3200MHZ x1 Kioxia exceria G2 1TB Gigabyte B450M-K MSI MAG A600DN Mi 13 Ultra Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 00:11 #4 SAddAMbatantaha dedi: Tamam da FiveM için premium indirsem açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet açar ama FiveM Client'i Epic Games'i destekliyor muydu onu tam bilmiyorum hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
SAddAMbatantaha dedi: Tamam da FiveM için premium indirsem açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet açar ama FiveM Client'i Epic Games'i destekliyor muydu onu tam bilmiyorum hocam.
KS KS SAddAMbatantaha Yoctopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:14 #5 Yiğit_17 dedi: Evet açar ama FiveM Client'i Epic Games'i destekliyor muydu onu tam bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:21 Artı 0 Eksi
Yiğit_17 dedi: Evet açar ama FiveM Client'i Epic Games'i destekliyor muydu onu tam bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.