Gta V Lenovo Z 5070 4 Gb Gt 840M Ayar Listesi Ve Alınan Fps

Dağhan Tanık

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar gördüm ki birkaç arkadaşımız Lenovo Z5070 Gta V çalıştırır mı gibi soru sormuşlar, işte bu yüzden kendim bizzat oynadığım ve şuan ki ayar listesini yazacağım.
Sistem:
Lenovo Z 5070
Windows 8.1
İşlemci: 4.nesil i7 4500U 2.00 Ghz Turbo 3.1 Ghz
Ram: 8 Gb
Hdd: 1 Tb 5400 Rpm
Ekran Kartı: Nvidia Gt 840 4 Gb Vram
Gelelim Gta V ayar Listesine. (Şuan Pc de oynadığım ayarlardır.)
Grapichs Setings:
İgnore Suggested Limits: On
Direct X: 11
Resulation: 1366x768
Aspect Ratio: Auto
Refresh Rate: 60 Hz
Fxaa: On
Msaa: Off
Vsync: On
Pause Game On Focus Loss: On
Population Density: Full
Population Variety: Full
Distance Scaling: Full
Texture Qality: Very High
Shader Qality: Very High
Reflection Qality: High
Shadow Qality: Normal
Particles Qality: Very High
Grass Qality: High
Soft Shadow: Softer
Post Fx: Normal
Anisotropic Filtering: 8x
Ambient Occlusion: Normal
Tessellation: High

Advanced Graphics:
Long Shadows: On
High Resolution Shadow: On
High Detail Streaming Flying: On
Kullandığı Vram Değeri: Toplam Vram 4048 Mb, Kullandığı Değer 2156 Mb

Ayarlar tamı tamına ile böyle arkadaşlar ve aldığım Fps Değeri 35 ila 30 Fps aradında Gidip Geliyor. Umarım sorusu ve şüphesi olan arkadaşlarıma yardımcı olur bu konu Saygılar.

Son düzenleme:
Merhaba 1. si oyun orjinal mi?
Orjinal ise oyunda bir sorun yaşaman olası değil.
2. si oyunun orjinal değil ise uptade 3 olan en son güncellemesini indir ve v4 crack yap sorun crack den dolayı olabilir.
3. sü Nvidia ekran kartının Gta için olan en son driverini indir ve kur. Oyunu Nvidia Expreinceden optimize ederek girmeyi dene eğer görüyorsa tabi.
4. cüsü pc güç ayaralrın dan yüksek performansa al, artı çok ısınma yapıyorsa da kasma olabilir, termal macunu aldığından beri yenilemediysen yenilet.
5. cisi oyunu Nvidia ekran kartı ile çalıştır.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik kardeşim.

2 Gb Vram ile bu ayarları yapıp aynı Fps değerlerini alman zor, Vram hafızası dolacağı için baya bir kasma yaratabilir kardeşim.

Ben oyunu Playstore sitesinden alıp Social Club üzerinden indirdim, düzenli olarak güncelleme geliyor onları yükleyip oyuna giriyorum, Experience genelde orjinal oyunları görüyor benim bildiğim ama ben normal giriş yapıyorum genelde.

dostum diğer üyeliğimden cevap yazamıyorum. oyunum orjinal dediklerinin hepsi tamam dediğin driveri kurmuştum zaten ordada optimize edince ayarları full lowa cekiyor herşeyi kapatıyor zaten

Hımm ozaman normal giriş yap sende benim gibi, yani direk olarak Gta 5 Launcheri üzerinden gir. Ordan girdiğinde zaten seni direk olarak Social Club üzerinden oyuna sokması lazım, girincede oyunda ayarları kendine göre ayarlarsın işte. Gölgeler ve diğer ıvır zıvır ayarları kapatıp textureleri high da oynayabilmen gerekir 2 Gb Vram ile bile.

normalden bir tık üstüne cıkmıyor pc de yeni virüsmüş fazla doluymuş gibi bi durumda yok kafayı yedim 2 gündür çözüm bulamıyorum ekran kartını gta 5 e hing performans olarakta ayarladım yinede aynı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı