E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, GTA V'e mod yüklemek istiyoruz. Arkadaşlarla o şekilde oynamak istiyoruz. Fakat modu yükledikten sonra silip Online girersek sorun olur mu? Ve nasıl Online gireriz modlu şekilde? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2021
Arkadaşlar, GTA V'e mod yüklemek istiyoruz. Arkadaşlarla o şekilde oynamak istiyoruz. Fakat modu yükledikten sonra silip Online girersek sorun olur mu? Ve nasıl Online gireriz modlu şekilde?
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #2 Normal Online'a modlarla girmeyi denerseniz ban yersiniz. Düzgünce silerseniz problem olmaz. Modlu bir şekilde FiveM aracılığıyla oynanabilir sanırım. Artı 0 Eksi
Normal Online'a modlarla girmeyi denerseniz ban yersiniz. Düzgünce silerseniz problem olmaz. Modlu bir şekilde FiveM aracılığıyla oynanabilir sanırım.
AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #3 Ben Türkçe yama kurup hikayesini bitirmiştim daha sonra silip Online girdim bir sıkıntı olmadı. Artı 0 Eksi