Çözüldü GTA V Online giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AdnQQ

Decapat
Dünden beri GTA Online giremiyorum. Böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?

Çözüm
Bilmiyorum ama geri bozuldu.
VPN ile ilgili olabilir VPN açmıştım olmuştu oyundan çıktım VPN kapatıp geri girdim düzelmişti.
Ön belleği temizleyip güncellemeleri yeniden indirmeyi deneyebilirsin. Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde çözen birkaç kişi varmış.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler hesabım Social Club hesabı Rockstar Launcher'dan nasıl yapacağıma dair bir bilginiz var mı?

Bende aynı sorunu yaşıyorum. İnternetten baktım ama hiçbir şekilde bir çözüm elde edemedim. İlk başta initializing Social Club diyor ve ardından offline moda geçiyor neredeyse oyuna en az 25 kere falan girmişimdir bugün hep aynı hata.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. İşin garibi RDR2'nin online kısmına girebiliyorum ama GTA V'in online kısmına giremiyorum.

Nasılsa bugün bana Rockstar Games Launcher'ın güncellemesi geldi ondan sonra oldu. Umarım bunun farkına varıp bir an önce bir güncelleme getirir Rockstar.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. İşin garibi RDR2'nin Online kısmına girebiliyorum ama GTA V'in Online kısmına giremiyorum.

Banada her şey 1 saat içerisinde oldu GTA Online'dan çıktım 1 saat sonra tekrar girmeyi denedim ve açılmıyor.

Banada her şey 1 saat içerisinde oldu GTA Online'dan çıktım 1 saat sonra tekrar girmeyi denedim ve açılmıyor.

Acaba Rockstar Games Launcher'ı silip tekrar yüklesem mi diye düşünüyorum. Düzelir mi acaba?
Dünden beri GTA Online giremiyorum. Böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?

Eki Görüntüle 537197

Retry connection kısmına da tıklıyınca bir iki kez bu sefer signed out hatası veriyor seçenek olarak da oyundan çıkmakdan başka bir seçenek kalmıyor.

Hesabım Social Club hesabı olduğu için GTA'da silinir öyle bir şey yapsam

Belgeler>Rockstar Games> Social Club adlı klasörü yedekleyip sonrada silerseniz sorununuz çözülebilir.

Denedim ama olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…