birkanb231 Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Selamlar, Epic Games üzeirnden GTA V'i aldım ve oyuna girdim yüzde yüz Save indirdim oldu sıkıntı yok ama Online giriş yapamıyorum. Yardım eder misiniz?
Selamlar, Epic Games üzeirnden GTA V'i aldım ve oyuna girdim yüzde yüz Save indirdim oldu sıkıntı yok ama Online giriş yapamıyorum. Yardım eder misiniz?
birkanb2312 Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #11 OceanWraith dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baktımda anlayamadım nasıl yapacağım ne yapacağım? Mehmetm dedi: Mod yüklemeye çalıştıysan olabilir sil yükle yapınca düzelir ama çok sıkıntı olur 100GB+ ve oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyun orijinal 100 GB birtdaha yüklemek istemem daha kısa yöntem yok mu? Artı 0 Eksi
OceanWraith dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baktımda anlayamadım nasıl yapacağım ne yapacağım? Mehmetm dedi: Mod yüklemeye çalıştıysan olabilir sil yükle yapınca düzelir ama çok sıkıntı olur 100GB+ ve oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyun orijinal 100 GB birtdaha yüklemek istemem daha kısa yöntem yok mu?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 23 Mayıs 2021 #12 Hocam yama ya da mod yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #13 birkanb2312 dedi: Baktımda anlayamadım nasıl yapacağım ne yapacağım? Evet oyun orijinal 100 GB birtdaha yüklemek istemem daha kısa yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Videoda gördüklerini uygulayacaksınbu kadar basit. Neyini anlatayım daha? Artı 0 Eksi
birkanb2312 dedi: Baktımda anlayamadım nasıl yapacağım ne yapacağım? Evet oyun orijinal 100 GB birtdaha yüklemek istemem daha kısa yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Videoda gördüklerini uygulayacaksınbu kadar basit. Neyini anlatayım daha?
birkanb2312 Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #14 DarkReader dedi: Hocam yama ya da mod yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet OceanWraith dedi: Videoda gördüklerini uygulayacaksınbu kadar basit. Neyini anlatayım daha? Genişletmek için tıkla... Bende yardım almak için yazdım zaten kardeşim kötü bir niyetim yok. Artı 0 Eksi
DarkReader dedi: Hocam yama ya da mod yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet OceanWraith dedi: Videoda gördüklerini uygulayacaksınbu kadar basit. Neyini anlatayım daha? Genişletmek için tıkla... Bende yardım almak için yazdım zaten kardeşim kötü bir niyetim yok.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 23 Mayıs 2021 #15 birkanb2312 dedi: evet Genişletmek için tıkla... Yamayı kapatın ya da silin modu da aynı şekilde %100 save ile alakası yok bende de yüklü ama online girebiliyorum. Artı 0 Eksi
birkanb2312 dedi: evet Genişletmek için tıkla... Yamayı kapatın ya da silin modu da aynı şekilde %100 save ile alakası yok bende de yüklü ama online girebiliyorum.
birkanb2312 Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #16 birkanb2312 dedi: Baktımda anlayamadım nasıl yapacağım ne yapacağım? Evet oyun orijinal 100 GB birtdaha yüklemek istemem daha kısa yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... buradaki videoda birşey siliyor onu deneyeceğim Artı 0 Eksi
birkanb2312 dedi: Baktımda anlayamadım nasıl yapacağım ne yapacağım? Evet oyun orijinal 100 GB birtdaha yüklemek istemem daha kısa yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... buradaki videoda birşey siliyor onu deneyeceğim