poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Bu arada bu Jaggurnaut Glitch'inde Jaggurnaut'un kiyafeti ustunuzde kalıyor. Bununla istediginiz gibi gez, adam öldür dur fakat bilmiyorum. Ban yeniyor mu bilen varsa yazabilir mi?
Bu arada bu Jaggurnaut Glitch'inde Jaggurnaut'un kiyafeti ustunuzde kalıyor. Bununla istediginiz gibi gez, adam öldür dur fakat bilmiyorum. Ban yeniyor mu bilen varsa yazabilir mi?
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ağustos 2022 #2 Yemezsin. Artı 0 Eksi
akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 1 Ağustos 2022 #3 Bahsettiğin glitch bu mu? Bir forumda görmüştüm kıyafet glitchleri ban yedirmiyormuş bu arada bende kullanıyorum juggernaut glitchi. Artı 0 Eksi
Bahsettiğin glitch bu mu? Bir forumda görmüştüm kıyafet glitchleri ban yedirmiyormuş bu arada bende kullanıyorum juggernaut glitchi.
KS KS poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 akın_bey dedi: Bahsettiğin glitch bu mu? Bir forumda görmüştüm kıyafet glitchleri ban yedirmiyormuş bu arada bende kullanıyorum juggernaut glitchi. Genişletmek için tıkla... Yok haci bu adam ballistic'in glitchibi cekmis isin ilginci bu adam bide maske glitch yapmiş Artı 0 Eksi
akın_bey dedi: Bahsettiğin glitch bu mu? Bir forumda görmüştüm kıyafet glitchleri ban yedirmiyormuş bu arada bende kullanıyorum juggernaut glitchi. Genişletmek için tıkla... Yok haci bu adam ballistic'in glitchibi cekmis isin ilginci bu adam bide maske glitch yapmiş