GTA V Online'da yeni birisi ne yapmalı?

Curesto

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
1.563
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. GTA V Online'a 1 hafta önce başladım. Solo lobide, solo yarışlar yaparak Rank 20 seviyesine ulaşmayı başardım. Şu an 3 adet garaja, 1 adet ucuz bir eve ve "Issi Classic" adında bir araca sahibim.

Ayrıca, devamlı telefon aramaları gelmekte, Maze Bank'tan bir şey satın almam için zorluyorlar.

Şimdiden teşekkürler.


GTA5_2021_01_26_03_28_35_785.png


GTA5_2021_01_26_03_29_08_823.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona gelen heistlere katıl iyice para yap araba alma kosatka al o parayla helikopterini de al kosatkanın görevlerini yap görevler tek başına yapılabiliyor arkadaşın varsa onlarla da yapabilirsin ama ben arkadaşımla yapmıştım kosatkanın görevlerini yaptıktan sonra iyi paran olur sonrada heistler falan yaparsın.
 
Zorla üstüne para yağdırılırsa olabildiğince çabuk bir şekilde oyundan çık. Çok hile var. Ban yemen muhtemel. GTA Online yerine 3. parti çok oyunculu istemcilerde oynamanı öneriyorum. (Rage:MP, FiveM, alt:V vb.)
 
Zorla üstüne para yağdırılırsa olabildiğince çabuk bir şekilde oyundan çık. Çok hile var. Ban yemen muhtemel. GTA Online yerine 3. parti çok oyunculu istemcilerde oynamanı öneriyorum. (rage: MP, FiveM, alt: V vb.)

Üstüne para yağdırılınca ban yenilmiyor. Kendin yağdırırsan yiyorsun :D bu zamana kadar birçok kez yağdırdılar ve hep ban yiyen onlar oldu. Ayrıca Cheat Engine ile de para hilesi yapılıyor. Çıkalı 3-4 yıl oldu ve hala fixlenmedi.
 
Üstüne para yağdırılınca ban yenilmiyor. Kendin yağdırırsan yiyorsun :D bu zamana kadar birçok kez yağdırdılar ve hep ban yiyen onlar oldu. Ayrıca Cheat Engine ile de para hilesi yapılıyor. Çıkalı 3-4 yıl oldu ve hala fixlenmedi.
Beni de zorla 7999 seviye yaptılar. Yersin demiyorum, hem GTA Online'a pek ısınamadım, hem de ban yeme ihtimali var. Banlar anlık atılmıyor. Dalga dalga atılıyor. Yani bir dahaki toplu ban dalgasında ban yiyebilirsin.
 
@Curesto Merhaba, eğer arkadaşın varsa beraber Heist görevlerinden başlayabilirsiniz. Bunun için High End apartmana ihtiyacınız var. Arkadaşınız yoksa 3 kişi bulması biraz zaman alabiliyor. Bulduğu zaman da gelen kişilerin trollemesi veya bağlantı sorunundan dolayı düşmesi ve dolayısıyla oyunun bozulması da muhtemel. Bunun dışında hızlı para ve seviye kasmanın birçok yolu mevcut.

  • Oyunda uzun süre vakit geçirebileceksen pasif gelir elde eden yerleri almaya çalış. Bunların başında Bunker gelir. Ancak Bunker'dan iyi bir gelir elde edebilmen için yükseltmelerini yapman gerek ki onlar da bir hayli ücretli. Ancak yaptıktan sonra getirisi de iyi oluyor. Bunun yanında Nightclub ve MC Business yerleri (Meth, Sahte para merkezi gibi) alabilirsin. Buraların da getirisi iyi ama satış sırasında uğraştırabilen yerlerdir. Bunker'da tek malzeme alımıyla dolan stoğu tek araçla satabiliyorken MC Business'ta 3 araca kadar çıkabiliyor bu durum. Nightclub da sana pasif gelir getirebilen bir yer. Aynı şekilde yükseltmeleri yaklaşık 8-9 M civarını bulsa da oyun içerisindeki aktiflik sürene göre fazla getirisi olan bir yer.
  • Arcade satın al. Prep kısmını tek başına yapabilirsin. Finali de en az 2 kişi yapıyorsunuz. Tüm yöntemleri iyi bilirsen yaklaşık 2 saatte en az 500-600K getirisi olan bir Heist.
  • Kosatka alıp Cayo Perico Heist yapabilirsin. Rehberini izlersen yine 2 saat civarına tek başına tamamlayabilirsin. En büyük avantajı tek yapılabilmesi ve çok iyi getirisi olması. Tek isen buna öncelik verebilirsin.
  • Bunların dışında haftalık 2x, 3x etkinliklerine katıl. Bunları da her perşembe günü saat 13:00 gibi buradan öğrenebilirsin.
  • Mal mülk alırken indirimleri takip et, öyle al. Farkında olmazsın ama epey para cebinde kalıyor.
Bir de sana şöyle 1 video bırakayım. Buna bak mutlaka. Güzel anlatmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak başlangıçta alman gereken, aldığında faydasını fazlasıyla göreceğin araçlar ve silahlar:

  • Kuruma Armored (Armored olanı al, normali ile karıştırma).
  • Buzzard Helicopter (Videoda CEO olmasını öğrendikten sonra bu helikopteri 25.000 $ karşılığında çağırabilirsin. Görevleri hızlı yapmak için önerilen araçlardan birisidir. İndirim dönemi 1M civarına alabilirsin).
  • Insurgent. Bu araç 20 rokete kadar dayanıklı bir araç ama camları kurşun geçiriyor. Şehir içi güvenli seyahatte kullanılabilecek ucuz ama işlevi büyük bir araçtır.
  • Silah olarak Micro SMG ve AP Pistol, araç içi kullanım olarak oldukça etkili 2 silahtır. Bunun dışında Sniper ve Assault Riffle da faydalı olur. Ek olarak Homming Launcher ve Sticky Bomb da olması gereken başlıca silahlardır.
Bunun gibi başlangıçta işine yarayabilecek şeyler için yine videoya göz atabilirsin.
 
Telefondan Legendary Motorsport'a girip, araç sıralamasını en düşük fiyattan yükseğe yaparsanız yaklaşık 7 tane aracın ücretsiz olduğunu görürsünüz. O araçları alabilirsiniz.
 
Ben direk modmenuden Casino'dan Full kazanmayı açıyorum 2 dk içinde 50M oluyor hiç ban riski de yok hile açmak ban sebebi diyenlere bakmayın bile para hilesi açsan ban yemezsin fakat başkalarının oyununa müdahale ederse ban yeme olasılığın artar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı