Merhaba herkese, yaklasik bir ay once para hilesi yaptığım icin 1 ay sure zarfinda ban yemistim, acildiginda tekrar para hilesi yaptim. Perma ban yiyecegimi bilmiyordum ve 2 saat sonra perma ban yedim. Forumda biraz konulari arastirdim IP sifirlayinca veya Windows degistirince perma ban kalkiyormus diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Bu bani kaldirmanin bir yolu var mi acaba?
Ban yiyen adamın "hile yaptım ban yedim banı nasıl açarım" dediği bir konu nasıl oluşturulabiliyor? Hangi moderatör bunu onayladı? Şu hareketin korsana destekten farkı yok buradan da bir banı haketti diye düşünüyorum...
Benim arkadaşımda para hilesi yaptı. Fakat ban yemedi çünkü bir ara oyunun açığı vardı ondan yaptı. Ve bir daha yapmadı. Sen gidip harici indirip hile yapıyorsun. Oyunun açığı olsa neyse. Senin gibiler dünyada sadece katıksız insanlarsınız.
Bence hiçbir oyunda sarmaz. Çünkü emek yok yani. Hadi Battle royale belli yere kadar verir ama sonra sıkar. Ama normal bilek ile oynarsan oyun her zaman sarar. Bu arkadaş banı zaten hak etmiş bile daha nice banları hak ediyor.
Aga en iyi çözüm 3.köprüden balıklama atla ya da bir dünyayı gez dolaş hiç olmadı ben neden yaratıldım de yav neden açıyorsun hileyi git taksi çal taksicilik yap.