Çözüldü GTA V Perma Ban Kalkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

heyimbee

Centipat
Merhaba herkese, yaklasik bir ay once para hilesi yaptığım icin 1 ay sure zarfinda ban yemistim, acildiginda tekrar para hilesi yaptim. Perma ban yiyecegimi bilmiyordum ve 2 saat sonra perma ban yedim. Forumda biraz konulari arastirdim IP sifirlayinca veya Windows degistirince perma ban kalkiyormus diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Bu bani kaldirmanin bir yolu var mi acaba?

Çözüm
Hayirli ugurlu olsun.

IP sifirlamayla ya da Windows'u degistirmeyle yasaklamayi kaldiramazsiniz. Yasaklama Social Club hesabina isliyor.
Kesinlikle haklısınız hocam. Modaratörler konuyu okumuyor sanırım.

Benim arkadaşımda para hilesi yaptı. Fakat ban yemedi çünkü bir ara oyunun açığı vardı ondan yaptı. Ve bir daha yapmadı. Sen gidip harici indirip hile yapıyorsun. Oyunun açığı olsa neyse. Senin gibiler dünyada sadece katıksız insanlarsınız.

Oyundan oyuna değişir bence. Eğer Survival tarzı bir şey oynuyorsanız kesinlikle vermez ama Battle royal tarzı oyunlarda sarıyor.

Bence hiçbir oyunda sarmaz. Çünkü emek yok yani. Hadi Battle royale belli yere kadar verir ama sonra sıkar. Ama normal bilek ile oynarsan oyun her zaman sarar. Bu arkadaş banı zaten hak etmiş bile daha nice banları hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…