GTA V PlayStation Store'da 87₺

PS5 sürümünü 219 TL'ye aldım.60 FPS büyük nimet gerçekten.
1080P 60 HZ monitörümde performans modunda oynuyorum ona rağmen grafikler çok keskin duruyor PS4 versiyonuna göre özellikle araba sürerken ve ateş ederken tetik tuşları müthiş hissettiriyor.

1080P 60 HZ monitörümde performans modunda oynuyorum ona rağmen grafikler çok keskin duruyor PS4 versiyonuna göre özellikle araba sürerken ve ateş ederken tetik tuşları müthiş hissettiriyor.
Ayrıca oyun çok hızlı açılıyor.PS4'te oynarken 2.30 dakikada falan açılıyordu.Şuan 10 saniyede yükleniyor Story modunu seçtikten sonra.

Ayrıca oyun çok hızlı açılıyor.PS4'te oynarken 2.30 dakikada falan açılıyordu.Şuan 10 saniyede yükleniyor Story modunu seçtikten sonra.
Eskiden karakter değiştirmek işkence olurdu şimdi anında değişiyor.Tabii ki SSD farkı ama yine de çok iyi hissettiriyor.

Bundan 2 yıl önce Rockstar'ın kendi sitesinden almıştım GTA 5'i, 1 2 yıl önce bile buradaki indirimsiz fiyatından daha pahalıymış. Mükemmel fiyat PS sahipleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…