P4L Picopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Online oynamak istediğimde bu çıkıyor. Ne yapmalıyım?
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 30 Aralık 2022 #2 Bende de bu hata oldu Social Club hesabıma tekrar giriş yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
B burki2 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 Umut TOSUNn dedi: Bende de bu hata oldu Social Club hesabıma tekrar giriş yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam üstünden çok vakit geçmiş farkındayım ama Social Club hesabıdan nasıl çıkış sağladın yardımcı olur musun denemediğim bir şey bile kalmadı. Artı 0 Eksi
Umut TOSUNn dedi: Bende de bu hata oldu Social Club hesabıma tekrar giriş yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam üstünden çok vakit geçmiş farkındayım ama Social Club hesabıdan nasıl çıkış sağladın yardımcı olur musun denemediğim bir şey bile kalmadı.
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #4 burki2 dedi: Hocam üstünden çok vakit geçmiş farkındayım ama Social Club hesabıdan nasıl çıkış sağladın yardımcı olur musun denemediğim bir şey bile kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç hatırlamıyorum ki ya bende Social Club hesabıma giriş yapamıyorum şifre sıfırlama e postası gelmiyor. Artı 0 Eksi
burki2 dedi: Hocam üstünden çok vakit geçmiş farkındayım ama Social Club hesabıdan nasıl çıkış sağladın yardımcı olur musun denemediğim bir şey bile kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç hatırlamıyorum ki ya bende Social Club hesabıma giriş yapamıyorum şifre sıfırlama e postası gelmiyor.