GTA V Steam hesabını Epic Games'ten nasıl silebilirim?

GTA 5 oyun dosyalarını sil ya da Epic Games'te GTA 5 ile ilişkini kes olmadı Epic Games hesabını sil.

Az önceki verdiğim 84 TL boşa mı gitsin.

Epic Store'dan bağlantıları kaldırınız. Hesap ayarlarından bakabilirsiniz.

Peki nasıl yapacağım onu yardım edebilir misiniz? Oyunu Epic Games'ten başlatırken sıfırdan başlamak istiyorum ayrı bir hesap olmasını istiyorum. Steam'den bağımsız olmalı.

Peki nasıl yapacağım onu yardım edebilir misiniz? Oyunu Epic Games'ten başlatırken sıfırdan başlamak istiyorum ayrı bir hesap olmasını istiyorum. Steam'den bağımsız olmalı.

Epic Store'dan bağlantılara gel ve oradaki Social Club Steam falan olur onları kaldır.

Sen Epic Games'e steamdaki Social Club hesabını bağlamadın mı?

Evet işte ondan bahsediyorum bende :D. Başka kişisel hesabım olmadığı için mecbur ona bağladım ama gelgör ki 2 ayrı platform 2 ayrı oyun fakat aynı hesaptan girer gibi 2 ayrı platformdanda aynı hesaba bağlanıyor. Bunun ilişkisini kesmek istiyorum Epic Games'ten.

Epic Store'dan bağlantılara gel ve oradaki Social Club Steam falan olur onları kaldır.

Launcher'den mi siteden mi?
Kaldırdım Steam bağlantısı şimdi yeni Social Club hesabımı oluşturacağım? Epic'teki hesaba bağlamak için.

Kaldırdım Steam bağlantısı şimdi yeni Social Club hesabımı oluşturacağım? Epic'teki hesaba bağlamak için.

Evet. O zaman 0'dan başlayacaksın ve Steam hesabına bağlı olmayacak.

Teşekkür ederim hepinize çok teşekkür ederim çok sağ olun oldu şimdi. Allah ne muradınız varsa görsün iyi forumlar dilerim.
Evet. O zaman 0'dan başlayacaksın ve Steam hesabına bağlı olmayacak.

Olmamış kardeş tüm bağlantıları kaldırdım fakat yine aynı kaldığı yerden devam ediyor Online'de.

Olmamış kardeş tüm bağlantıları kaldırdım fakat yine aynı kaldığı yerden devam ediyor Online'de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı