Gurkangurel0
Centipat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 sene önce Steam üzerinden aldığım GTA V Online hesabımdan suçsuz yere ban yedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
Bu oyunlarda ban'ı hile koruma yazılımı atar. Yani gerçek bir insan değil sana o banı atan. Yazılımın da hata payı %0 gibi birşey, yani kesin bir şey açmış ki ban yemiş.Arkadaşlar nasıl bu kadar önyargılı yaklaşabiliyorsunuz bu olaya? Belki bir hata sonucu engellenmiştir? Nasıl kullanıcının suçlu olduğundan bu kadar eminsiniz inanamıyorum gerçekten...
Dost haklı, neden kullanıcıya yükleniyorsunuz? Bu haksız vakaları Rockstar Games yapmıyor mu yani? İlah mı yönetiyor bunları? Önce bi derdini dinleyin gerçekten suçsuzsa yardımcı olmaya çalışın. Günümüzde neredeyse her online sektörde olan bu haksız yasaklanma vakaları varken böyle önyargılı davranmanız.. gülünç.
Önceden sen hile açmasan da biri üstüne para düşürdüğünde sen de ban yiyordun.Bu oyunlarda ban'ı hile koruma yazılımı atar. Yani gerçek bir insan değil sana o banı atan. Yazılımın da hata payı %0 gibi birşey, yani kesin bir şey açmış ki ban yemiş.
Sinirden klavyeyi mi kırıyorsun şuan bilmiyorum fakat konuşma şeklin çok rahatsız edici 'paşam'.Özür dileriz paşam... Bu forumdaki herkesin oyun yapımcısı olduğunu unutuyorum bazen.
Önceden ama.Önceden sen hile açmasan da biri üstüne para düşürdüğünde sen de ban yiyordun.
GTA Online oynayan birisi değilim. Oyunda böyle bir hata olduğunu yapımcı firma fark ettiğinde düzeltir zaten. Önceden dediğine gore düzeltmiştir belki de.Önceden sen hile açmasan da biri üstüne para düşürdüğünde sen de ban yiyordun.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.