GTA V suçsuz yere ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gurkangurel0

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 sene önce Steam üzerinden aldığım GTA V Online hesabımdan suçsuz yere ban yedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Dost haklı, neden kullanıcıya yükleniyorsunuz? Bu haksız vakaları Rockstar Games yapmıyor mu yani? İlah mı yönetiyor bunları? Önce bi derdini dinleyin gerçekten suçsuzsa yardımcı olmaya çalışın. Günümüzde neredeyse her online sektörde olan bu haksız yasaklanma vakaları varken böyle önyargılı davranmanız.. gülünç.

Arkadaşlar nasıl bu kadar önyargılı yaklaşabiliyorsunuz bu olaya? Belki bir hata sonucu engellenmiştir? Nasıl kullanıcının suçlu olduğundan bu kadar eminsiniz inanamıyorum gerçekten...
Bu oyunlarda ban'ı hile koruma yazılımı atar. Yani gerçek bir insan değil sana o banı atan. Yazılımın da hata payı %0 gibi birşey, yani kesin bir şey açmış ki ban yemiş.

Dost haklı, neden kullanıcıya yükleniyorsunuz? Bu haksız vakaları Rockstar Games yapmıyor mu yani? İlah mı yönetiyor bunları? Önce bi derdini dinleyin gerçekten suçsuzsa yardımcı olmaya çalışın. Günümüzde neredeyse her online sektörde olan bu haksız yasaklanma vakaları varken böyle önyargılı davranmanız.. gülünç.

Özür dileriz paşam... Bu forumdaki herkesin oyun yapımcısı olduğunu unutuyorum bazen.

Bu oyunlarda ban'ı hile koruma yazılımı atar. Yani gerçek bir insan değil sana o banı atan. Yazılımın da hata payı %0 gibi birşey, yani kesin bir şey açmış ki ban yemiş.
Önceden sen hile açmasan da biri üstüne para düşürdüğünde sen de ban yiyordun.

Önceden sen hile açmasan da biri üstüne para düşürdüğünde sen de ban yiyordun.
GTA Online oynayan birisi değilim. Oyunda böyle bir hata olduğunu yapımcı firma fark ettiğinde düzeltir zaten. Önceden dediğine gore düzeltmiştir belki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı