Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Bugün alacaktım unutmuşum indirim bitmiş ne zaman girer en yakın zamanda?
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #2 Yaz indirimlerinde tekrar girer. Yine de istek listenize ekleyin bazen kişiye özel düşüyor.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.585 Çözümler 20 17 Nisan 2022 #3 Mert Atakann dedi: Bugün alacaktım unutmuşum indirim bitmiş ne zaman girer en yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde hala indirimde görünüyor. Bu aralar tekrar girecek büyük ihtimal. Yaz indirimlerine kadar bu fiyatta kalmaz diye düşünüyorum.
Mert Atakann dedi: Bugün alacaktım unutmuşum indirim bitmiş ne zaman girer en yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde hala indirimde görünüyor. Bu aralar tekrar girecek büyük ihtimal. Yaz indirimlerine kadar bu fiyatta kalmaz diye düşünüyorum.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 Babaci dedi: Yaz indirimlerinde tekrar girer. Yine de istek listenize ekleyin bazen kişiye özel düşüyor. Genişletmek için tıkla... Tearz dedi: Bazı yerlerde hala indirimde görünüyor. Bu aralar tekrar girecek büyük ihtimal. Yaz indirimlerine kadar bu fiyatta kalmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimi dışında var mı? Daha çok var yaza.
Babaci dedi: Yaz indirimlerinde tekrar girer. Yine de istek listenize ekleyin bazen kişiye özel düşüyor. Genişletmek için tıkla... Tearz dedi: Bazı yerlerde hala indirimde görünüyor. Bu aralar tekrar girecek büyük ihtimal. Yaz indirimlerine kadar bu fiyatta kalmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimi dışında var mı? Daha çok var yaza.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 17 Nisan 2022 #5 Gta 5 çoğu zaman indirimde oluyor. illaki düşer yakın zamanda.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.585 Çözümler 20 17 Nisan 2022 #6 Mert Atakann dedi: Yaz indirimi dışında var mı? Daha çok var yaza. Genişletmek için tıkla... Kış indirimi, yaz indirimi vs. olmazken bile indirimli fiyatta kalıyor. Yakın zamanda tekrar düşer.
Mert Atakann dedi: Yaz indirimi dışında var mı? Daha çok var yaza. Genişletmek için tıkla... Kış indirimi, yaz indirimi vs. olmazken bile indirimli fiyatta kalıyor. Yakın zamanda tekrar düşer.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #7 Tearz dedi: Kış indirimi, yaz indirimi vs. olmazken bile indirimli fiyatta kalıyor. Yakın zamanda tekrar düşer. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam.
Tearz dedi: Kış indirimi, yaz indirimi vs. olmazken bile indirimli fiyatta kalıyor. Yakın zamanda tekrar düşer. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam.