Arkadaşlar bilgisayarımı formatladıktan sonra Steam'den GTA V'e tıkladığım zaman direkt açılması gerekiyordu fakat Rockstar Game Launcher açılıyor oradan play on Steam'e tıklıyorum ama hiçbir hata vermiyor. Oyun da açılmıyor, Steam üzerinde 2-3 saniye çalışıyor yazısı çıkıyor. Sonra normale dönüyor tepki sıfır.
Bilgisayara tekrar format attım düzeldi. Windows güncellemelerinde de güncellemiyordu hata kodu veriyordu. Araştırdım ve galiba bazı .dll dosyalarının ilk formatımda yüklenmemesi, eksik olmasından kaynaklıydı. Ben de tekrardan format attım ve Windows güncellemeleri de oluyor GTA V de çalışıyor. Çözüldü...
Bilgisayara tekrar format attım düzeldi. Windows güncellemelerinde de güncellemiyordu hata kodu veriyordu. Araştırdım ve galiba bazı .dll dosyalarının ilk formatımda yüklenmemesi, eksik olmasından kaynaklıydı. Ben de tekrardan format attım ve Windows güncellemeleri de oluyor GTA V de çalışıyor. Çözüldü...
Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "SFC /scannow" yazsaydınız formata gerek kalmadan düzeltebilirdiniz. Bir daha sorunu yaşarsanız bu komutu girin, bozuk veya eksik Windows dosyalarını düzeltir bu komut.