L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 4 Aralık 2018 #1 Resimdede gürüldüğü gibi bende oyunu aldığımdan beri yollar evler bulanık ayarları yükselttim, olmadı.
Resimdede gürüldüğü gibi bende oyunu aldığımdan beri yollar evler bulanık ayarları yükselttim, olmadı.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.736 Makaleler 21 Çözümler 99 5 Aralık 2018 #2 Anisotropic X16 yap. Artı 0 Eksi Çözüm
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 5 Aralık 2018 #3 Depth of Field ayarını kapat. Post effect ayarını en düşük seviyeye çek. Diğer doku ayarlarını yüksek seviyeye çek. Artı 0 Eksi
Depth of Field ayarını kapat. Post effect ayarını en düşük seviyeye çek. Diğer doku ayarlarını yüksek seviyeye çek.
KS KS L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 5 Aralık 2018 #4 26318 dedi: Depth of Field ayarını kapat. Post effect ayarını en düşük seviyeye çek. Diğer doku ayarlarını yüksek seviyeye çek. Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım ayarlar ztn ultrada yine olmadı FalconPolat dedi: Anisotropic X16 yap. Genişletmek için tıkla... Olmadı Artı 0 Eksi
26318 dedi: Depth of Field ayarını kapat. Post effect ayarını en düşük seviyeye çek. Diğer doku ayarlarını yüksek seviyeye çek. Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım ayarlar ztn ultrada yine olmadı FalconPolat dedi: Anisotropic X16 yap. Genişletmek için tıkla... Olmadı
MXMaster Kilopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 277 Çözümler 2 5 Aralık 2018 #5 Buradaki anlatıma bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buradaki anlatıma bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 5 Aralık 2018 #6 FalconPolat dedi: Anisotropic X16 yap. Genişletmek için tıkla... Pardon, pardon, oldu. Çok teşekkürler. MXMaster dedi: Buradaki anlatıma bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Anisotropic X16 yap. Genişletmek için tıkla... Pardon, pardon, oldu. Çok teşekkürler. MXMaster dedi: Buradaki anlatıma bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkürler.