GTA V ve GTX 760 Kişisel Kalite/Performans Ayarları

@Dogacel teşekkürler oyunu kutulu olarak teknosadan aldım onun haricinde internet üzerinden harici inderme yapmak gerikiyor mu bilgin varmı ?

Siz yine iyi sonuçlar almışsınız ben anakarttan kaybettiğim için 35 45 fps arası oynuyorum. Sistemi yazayım.
Zotac gtx 970 4 gb amp extreme edition
Amd fx 6100 4.0 overclock.
M5A78L-M LX3 Anakart
8 gb kingston hyper x genesis ram 1600 mhz
Advanced graphics ayarların hepsi kapalı sadece grafik ayarlarını açıyorum fxaa açık msaa ve txaa kapalı diğer bütün ayarlar full şekilde 35 45 fps arası oynuyorum advanced graphics deki ayarları açınca 30 35 fps ye düşüyor. Oyunda sadece ekran kartı etki etmiyor fps ye işlemci ve anakartında yeri çok büyük.

@Dogacel teşekkürler oyunu kutulu olarak teknosadan aldım onun haricinde internet üzerinden harici inderme yapmak gerikiyor mu bilgin varmı ?
Evet indirme yapıyor oyuna gelen güncellemeler vs vs.

FXAA, MSAA, TXAA bunlar oyun ayarları, yükseltmenin ve düşürmenin oyundan alınan performansa çok etki ediyor.

Fps Kaybınızın anakarttan olacağını düşünmüyorum.İşlemcinizin tek çekirdek performansı düşük olduğundan fps kaybı yaşıyorsunuz büyük ihtimalle.

Şu tek çekirdek performansı nedir ? Nasıl anlaşılır ? Çoğu yerde görüyorum fakat anlamıyorum açıklarsanız sevinirim @SkyDanC

Maalesef ana karttan. Arkadaş yeni pc topluyordu bir ana kart aldı am3+ artı soketli denemek istedim tamam demişti denediğimizde 20 30 fps artış oluyor oyunlarda. Denediğim ana kart sanırım msı 970 a gaming serisi bir ana karttı tam emin değilim ancak 300 400 lira civarıydı. Benim anakartım am3+ giriş seviyesinde olduğu için yetersiz kalıyor.

Şu tek çekirdek performansı nedir ? Nasıl anlaşılır ? Çoğu yerde görüyorum fakat anlamıyorum açıklarsanız sevinirim @SkyDanC
Bu devirde artık tek çekirdek performansı bir anlam ifade etmiyor ama nedeninden bahsedelim.

Intel bildiğimiz klasik çekirdek tasarımına devam ederken AMD modüler bir yapıya geçti.FX serisinde Çekirdek yerine modül kullanılıyor.Her modülde 2 adet işlem birimi mevcut ve bu birimler aynı modül içerisindeki birimleri ortak kullanıyorlar.Single thread uygulamalarda Intel tek çekirdeğin tüm gücünü kullanabilirken AMD modül içerisindeki birimlerden sadece birini kullanabiliyor.Tam çekirdeğe karşı yarım çekirdek hesabı performans ta ona göre düşük oluyor ama multithread programlar işin için e girdi mi AMD farkı büyük oranda kapatabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…