Çözüldü GTA VC Definitive Edition uçak görevinde uçak pervanesi az dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

TR1905

Hectopat
Daha fazla  
Orijinal GTA Trilogy yükledim GTA Vice City de oynarken dildo dodo görevinde deniz uçağını W tuşuyla gazlıyorum fakat pervane az dönüyor. Yani az gaz alıyor o yüzden de havalanamıyorum uçakla.

Çözüm
Denedim olmadı .frame Rate'den mi bahsediyorsun bu arada.
Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve olmuştu.
Denedim olmadı .frame Rate'den mi bahsediyorsun bu arada.
Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve olmuştu.

Çözüm
Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve ol Yardımcı muştu.

Yardımcı Olduğun için Çok sağ ol deneyeyim bi
Böyle teker teker dönüyor frame Rate 30 yaptım olmadı yine de yardımcı olduğun için sağ ol: )

1637249750804.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı