Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve olmuştu.Denedim olmadı .frame Rate'den mi bahsediyorsun bu arada.
O görev için FPS'i 60'a veya başka bir değere sabitleyin ve öyle deneyin.
Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve olmuştu.Denedim olmadı .frame Rate'den mi bahsediyorsun bu arada.
Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve ol Yardımcı muştu.
Evet, o kısımdan bahsediyorum. Ben GTA San Andreas Definitive Edition'da ekran yenileme hızım 120 olduğu için 120 FPS'e sabitlemiştim oyunu. Uçmayı öğrenme görevinde uçağı ters takla attır diyordu uçak bir türlü ters takla atmıyordu, hızlanamıyordu. O görevi yapabilmek için FPS'i 30'a sabitledim ve olmuştu.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.