GTA VC Next Gen Edition nereden indirilir?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oyun biliyorsunuz ki erişim engeli yedi. Güvenli bir şekilde nasıl indireceğim? Torrent mevzusundan anlamıyorum. Torrent kendi sitesinde paralı sanırım. Tam olarak onu da nasıl indireceğimi bilmek isterim. GTA 4 ve 2DLC'nin olduğu üçlemeye, the Complete Edition Steam versiyon, bu modu kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Technopat kurallarına aykırı diye biliyorum. İnternette araştırırsanız birçok sitede mevcut.

Hocam bir yerden bulup indirdim. Ancak oyun korsan GTA 4 üzerinden iniyormuş anladığım kadarıyla yani bendeki halihazırdaki Steam versiyon orijinal GTA 4'ün üstüne kurulmadı. Neyse oyunu kurdum her şeyiyle oyun ekran kartı VRAM'imi çok az gördü 2 saat her şeyi denedim olmadı, yükleme ekranında kalıyor o da ayrı bela sinir etti beni. Kendi orijinal GTA 4'ümden devam edeceğim ben, tamamen zaman israfı hata üstüne hata.

Hocam GTA4 dün üstüne indirmemeniz gerekiyor. mod gibi değil. İndirip EXE dosyasını çalıştırınca çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…