GTA VC sonunda kaç mekan bitirilmeli?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, diazı falan öldürdüm. Mekanlar 5'ten fazla fakat mekanlardan yanlış hatırlamıyorsam Sony'nin adamlarının paralarımızı çalmak için adamlarını saldığı görev için kaç mekan lazımdı? Uzun anlattım ama umarım anlamışsınızdır.

Matbaa, botyard ve Cherry'nin görevlerini bitirdim.

Onu rastgele veriyor bence. Ben de çok fazla aradım taradım herkes farklı bir şey söylüyor. Hiç "bunu yapınca bitecek" denilen bir görevden sonra çıkmadı.

İmkanız Phill görevleri olmadan bitiremezsin.
DC gel göstereyim phill olmadan bitirdiğimi, bitirdiğim zaman. 🙂

Onu rastgele veriyor bence. Ben de çok fazla aradım taradım herkes farklı bir şey söylüyor. Hiç "bunu yapınca bitecek" denilen bir görevden sonra çıkmadı.
Hocam ben kaç milyar yıllık oyuncuyum da hikayesini sadece 3-4 kez bitirdim. Şimdi de Definitive Edition almışken aşırı sarıyor güzel grafiklerle o yüzden oynuyorum. Ya 5 ya 6 tam hatırlamıyorum. Mekanlar bitince yazarım buraya.

6 mekan lazımmış. Daha sonrasında Sony adamlarıyla bizim aldığımız mekanlardan para kaçırıyor. Matbaada da bizim dayiyi devirmisler. Görevde oraya gittiğinizde başlıyor vesaire. Malibu da şart değil. En basit ve kolaylari fotoda. Malibunun şart olmamasını da yine fotodan görürsünüz iyi oyunlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20231122_000445_675.jpg
    IMG_20231122_000445_675.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20231122_000503_997.jpg
    IMG_20231122_000503_997.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı