GTA V'e modlar kolayca nasıl yüklenir?

glad0s34

Centipat
GTA 5'e araba modu yüklemek istiyorum. Open IV paketleri olan bir de add-on olanların bazılarını yükleyebildim ama bazı modları yükleyemedim (add-on). İndirdiğimiz RAR'dan bir sürü değişik dosya çıkıyor. Kurulum notunda sadece dosyayı şu konuma at diyor ve şu konuma şunu ekle diyor. Bundan başka handling vb. dosyalar da var. Nereye nasıl kurulacağını gösterilmiyor. Bu Gtavmods sitesindeki modlarının hepsinde geçerli bir rehber yok mu? Yazılım mı yapıyoruz mod mu ekliyoruz belli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun kolay yolu yok hocam. Sadece bazı youtuberlar modları OpenIV de kolay kurulum haline getiriyor ve otomatik olarak kuruluyor. Onun dışındaki modları gerekli dosyaları yerlerine atarak kendiniz kurmanız lazım

Bunun kolay yolu yok hocam. Sadece bazı youtuberlar modları OpenIV de kolay kurulum haline getiriyor ve otomatik olarak kuruluyor. Onun dışındaki modları gerekli dosyaları yerlerine atarak kendiniz kurmanız lazım
Evet openIV paketleri çok pratik ve kolay. Keşke tüm modları openIV den kurabilsek. Mercedes SL63, audi rs3 modları kuramadım. Şu add on ile attığımız mod dosyalarında ayrı olarak .ytd uzantılı dosyalar var onları nasıl kuracağız?

Hocam aslında bazılarının kurulumu basit oluyor onları bulmanız lazım.
Doğru diyorsunuz ama her istediğimizi bulamıyoruz
Zaten youtubede bir tane openıv modları paylaşan kanal var ordan beğendiklerimi kurdum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı