GTA VI 2. fragman ne zaman gelecek?

Erayurun71717171

Hectopat
Oyunun bu sene çıkmayacığnı biliyorum ama Rockstar Games bu kadar cimri olması canıma tak etti. En azından ekran görüntüsü vesaire bile göstermemeleri çok saçma. Bu kadar para göz bir firmanın üstelikte bu kadar cimri olması söylenecek söz yok.

Oyunun bu sene çıkmayacığnı biliyorum ama Rockstar Games bu kadar cimri olması canıma tak etti. En azından ekran görüntüsü vesaire bile göstermemeleri çok saçma. Bu kadar para göz bir firmanın üstelikte bu kadar cimri olması söylenecek söz yok.

İlk olarak PS 5 gelecek 2 yıl sonra PC gelecek buyuk ihtimalle Haziran'ya da temmuz ayında gelecektir.

Cimri? Ekran görüntüsü göstermeme? Adamlar 1. fragmanı yayınladı ve birebir oyun içi render görüntüler ile tüm her şeyi neredeyse gösterdi daha ne istiyorsunuz?

Bunların yeterli olacağını mı sanıyorsun? Adamlar bildiğin dalga geçiyor her şey falan da göstermediler. Jason denen karakter hakkında neredeyse bir şey bile yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolda o kadar uzun süre kalırsa zarar edebilirler. Şahsi düşüncem, 6 ay ile 1 yıl arasında konsollara özel kalacak ve sonrasında PC'ye gelecek. GTA çıkış tarihi net olmadığı için birçok yayıncı ve yapımcı planlamalarını tam yapamıyor ek olarak.

Aslında bu da pazarlama stratejisi oyundan hiçbir haber vermeyip insanları meraklandırıyorlar.

Bana gülücük atma canım kardeşim karşı argümanlarını sun lütfen.

Ne argümanından bahsediyorsun kardeşim. Şu an söylenilen her şey iddiadan ibaret. Oyun bu yıl çıkacak mı çıkmayacak mı o bile muamma bir durumda iken ne konuşalım burada? 2. fragman ne zaman çıkacak biz nereden bilelim?

Yeni konular

Geri
Yukarı