asum812 Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2019 #11 Deniz Örs dedi: Ben Rusya’dan 4 TL’ye kaçak olarak almıştım 1 senedir mutlu mutlu kullanıyorum Bunu söylemek yasak mı bilmiyorum ama umarım değildir. Genişletmek için tıkla... Senin aldığın çalıntı hesaptır muhtemelen
Deniz Örs dedi: Ben Rusya’dan 4 TL’ye kaçak olarak almıştım 1 senedir mutlu mutlu kullanıyorum Bunu söylemek yasak mı bilmiyorum ama umarım değildir. Genişletmek için tıkla... Senin aldığın çalıntı hesaptır muhtemelen
D Deniz Örs Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2019 #12 asum812 dedi: Senin aldığın çalıntı hesaptır muhtemelen Genişletmek için tıkla... Evet öyle, mail dahil her şeyini değiştirdim kişisel soruları da 1 senedir kullanıyorum mutluyum
asum812 dedi: Senin aldığın çalıntı hesaptır muhtemelen Genişletmek için tıkla... Evet öyle, mail dahil her şeyini değiştirdim kişisel soruları da 1 senedir kullanıyorum mutluyum
Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 14 Ocak 2019 #13 Beyler GTA 5'si kutulu nereden alabiliriyim? Birileri mesaj atabilir mi Aral Game'se baktim yok burada var bitmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2019
Beyler GTA 5'si kutulu nereden alabiliriyim? Birileri mesaj atabilir mi Aral Game'se baktim yok burada var bitmiş.