GTA VI sızdırılmış videoları gerçek mi?

GremoryRias

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yaklaşık 12 saat önce GTA 6 sızdırıldı peki siz bu sızdırılmış görüntülere inanıyor musunuz?
Bana soracak olsanız ben inanırdım sonuçta önceki Rockstar oyunlarında da bu motor kullanılmıştı bana gerçekçi geldi doğrusu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Konu hakkında Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyebilirsiniz.

Bununla alakalı bir haber konusu oluşturmuştum ancak henüz onaylanmadı. Rockstar'ın basınında önemli bir rol oynayan Jason Schreier görüntüleri onayladı.

2019 yılına ait diye duydum. Bana soracak olursan gerçek. Umarım değildir yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirim.

Onu bunu bilmem de gece kulübündeki kadınları güzel yaparlar umarım . GTA 5'deki kadınlar incecik ve 360p. 4K modelleme istiyorum.

2019 yılına ait diye duydum. Bana soracak olursan gerçek. Umarım değildir yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirim.
Neden hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…