Çözüldü GTA Vice City Definitive Edition'da Death Row görevi nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.230
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

szep

Hectopat
Merhaba. GTA Vice City Definitive Edition oynuyordum. Death row görevinde Lance'i tam kurtaracakken bir araba Lance'i ezdi. Tekrar tekrar denememe rağmen aynı şey oldu ve Lance'i korumaya çalışınca da ezene kadar uğraştı yani scripted değil. Korsan oynamam ile bir alakası olabilir mi? Hani korsan oyunculara tuzak koyan oyunlar falan var ya. Nasıl geçerim?

Çözüm
Araba olmadan çöplüğün dışına çıkıyorsanız Lance sizi kovalamak için programlanmış arabalar tarafından eziliyor büyük ihtimalle. Lance'in sandalyeye bağlı olduğu ve kurtardığınız yerin sağ (içerisindeyken sol) tarafında bir araba olması lazım. Onu kullanın.
Kurtarmadan önce çöplükteki bütün silahlı düşmanları öldürmeniz sizin yararınıza olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Araba olmadan çöplüğün dışına çıkıyorsanız Lance sizi kovalamak için programlanmış arabalar tarafından eziliyor büyük ihtimalle. Lance'in sandalyeye bağlı olduğu ve kurtardığınız yerin sağ (içerisindeyken sol) tarafında bir araba olması lazım. Onu kullanın.
Kurtarmadan önce çöplükteki bütün silahlı düşmanları öldürmeniz sizin yararınıza olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Araba olmadan çöplüğün dışına çıkıyorsanız Lance sizi kovalamak için programlanmış arabalar tarafından eziliyor büyük ihtimalle.
Lance'in sandalyeye bağlı olduğu ve kurtardığınız yerin sağ (içerisindeyken sol) tarafında bir araba olması lazım. Onu kullanın.

Hocam çok sağolun direkt Lance ile beraber koşuyordum çöplükten dışarı arabayı görmemişim. Kaç gündür uğraşıyorum nasıl gözümden kaçtı onu da bilmiyorum. 5ekrardan çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı