Çözüldü GTA Vice City Next gen onboard ekran kartını kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OdTin

Decapat
Daha fazla  
gta next gen.png

3050 4 GB ekran kartım var ama onu kullanmak yerine AMD'nin onboard ekran kartını kullanıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
O görseldeki sorun bende de olmuştu ama grafik ayarlarından bazılarını değiştirince düzeliyor. Ama performansta pek bir değişiklik olmuyor.

Kanka grafikleri düşürünce oldu ama daha sağlam bir yöntem buldum. Dosyanın birini içine bir yazı yazıyorsun VRAM kullanım miktarı artıyor. Öyle çözdüm.
Eki Görüntüle 2410145

3050 4 GB ekran kartım var ama onu kullanmak yerine AMD'nin onboard ekran kartını kullanıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Masaüstü sağ tık, görüntü ayarları, grafik ayarları, göz at, uygulamayı seç ve yüksek performansa getir.

Yüksek performansta kontrol ettim. Ama oyun içinde yine aynısı oluyor.

O görseldeki sorun bende de olmuştu ama grafik ayarlarından bazılarını değiştirince düzeliyor. Ama performansta pek bir değişiklik olmuyor.

Kanka grafikleri düşürünce oldu ama daha sağlam bir yöntem buldum. Dosyanın birini içine bir yazı yazıyorsun VRAM kullanım miktarı artıyor. Öyle çözdüm.

Çözüm

Anlatırsan biz de uygularız? :D

Anlatırsan biz de uygularız? :D

Commandline dosyasının üst satırına "-availablevidmem 4096" kodunu yaz. 4096 yerine ekran kartı hafızana göre bir kod yazabilirsin. 6 ya da 8 GB ise ona göre yazman lazım MB karşılığını. Ki aslında 10000 yazsan da olur :) en başta ben öyle yapmıştım olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı