Jklmn Picopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Merhaba. GTA Vice City'nin Online hali var mı? GTA San Andreas'ta MTA var çok da biliniyor peki GTA Vice City'de buna benzer bir Online hali olan mod vs. var mı? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Merhaba. GTA Vice City'nin Online hali var mı? GTA San Andreas'ta MTA var çok da biliniyor peki GTA Vice City'de buna benzer bir Online hali olan mod vs. var mı? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 7 Haziran 2024 #2 Var diye biliyorum.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 7 Haziran 2024 #3 Şu var galiba sadece: Vice City: Multiplayer Forumu da bu: Vice City: Multiplayer - Index
Jklmn Picopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 alasakarama dedi: Şu var galiba sadece: Vice City: Multiplayer Forumu da bu: Vice City: Multiplayer - Index Genişletmek için tıkla... Oyunun orijinal mi olması lazım? Crackten girebilir miyim?
alasakarama dedi: Şu var galiba sadece: Vice City: Multiplayer Forumu da bu: Vice City: Multiplayer - Index Genişletmek için tıkla... Oyunun orijinal mi olması lazım? Crackten girebilir miyim?
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 7 Haziran 2024 #5 Jklmn dedi: Oyunun orijinal mi olması lazım? Crackten girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında maalesef fikrim yok. Crack ile oynanıyor mu bilmiyorum. Ama modun olduğu yerin açıklamasında şöyle diyor: "For non-Steam versions of the game, patch 1.0 (not 1.1) is required." Yani ufak bir ihtimal o crack sürümüyle de oynanabilir.
Jklmn dedi: Oyunun orijinal mi olması lazım? Crackten girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında maalesef fikrim yok. Crack ile oynanıyor mu bilmiyorum. Ama modun olduğu yerin açıklamasında şöyle diyor: "For non-Steam versions of the game, patch 1.0 (not 1.1) is required." Yani ufak bir ihtimal o crack sürümüyle de oynanabilir.
W Wiehpai Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 alasakarama dedi: O konu hakkında maalesef fikrim yok. Crack ile oynanıyor mu bilmiyorum. Ama modun olduğu yerin açıklamasında şöyle diyor: "For non-Steam versions of the game, patch 1.0 (not 1.1) is required." Yani ufak bir ihtimal o crack sürümüyle de oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Steam olmayan sürüm derken kast ettiği Rockstar istemcisi falan olmasın? Büyük ihtimal crack ile oynanabilir.
alasakarama dedi: O konu hakkında maalesef fikrim yok. Crack ile oynanıyor mu bilmiyorum. Ama modun olduğu yerin açıklamasında şöyle diyor: "For non-Steam versions of the game, patch 1.0 (not 1.1) is required." Yani ufak bir ihtimal o crack sürümüyle de oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Steam olmayan sürüm derken kast ettiği Rockstar istemcisi falan olmasın? Büyük ihtimal crack ile oynanabilir.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 7 Haziran 2024 #7 Wiehpai dedi: Steam olmayan sürüm derken kast ettiği Rockstar istemcisi falan olmasın? Genişletmek için tıkla... Steam olmayan sürümler GOG tarzı sürümler oluyor genelde. Yani tamamen korumasız sürümler. Ondan crack ile ufak bir ihtimal çalışabilir dedim. Vice City'nin de GOG sürümü var zaten.
Wiehpai dedi: Steam olmayan sürüm derken kast ettiği Rockstar istemcisi falan olmasın? Genişletmek için tıkla... Steam olmayan sürümler GOG tarzı sürümler oluyor genelde. Yani tamamen korumasız sürümler. Ondan crack ile ufak bir ihtimal çalışabilir dedim. Vice City'nin de GOG sürümü var zaten.